Βαθμολογία

Δωρεάν και με Απόλλωνα Λάρισας η είσοδος

Με αντίπαλο τον πρωταθλητή του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής Απόλλωνα Λάρισας θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν η Νίκη Βόλου, με την είσοδο στο κυριακάτικο (21/5) ματς του «Παντελής Μαγουλάς» να είναι και πάλι δωρεάν για τους φιλάθλους των «κυανόλευκων».

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Σε κάποιους δεν άρεσε που η διοίκηση ποδοσφαίρου και ο πρόεδρός της κ. Αθανάσιος Τζήμας δεν έβγαλαν "παγκάρι", αλλά ούτε μπήκαν στα αποδυτήρια να "τραμπουκίσουν" τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Τα μακαρόνια τρώγονται χωρίς... σάλτσα, η οποία είναι απαραίτητο συστατικό σε ένα κομμάτι της... ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ!

Σ.Σ. Και αυτή την Κυριακή, η είσοδος στο γήπεδό μας θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τον κόσμο μας». Σε ό,τι αφορά την αποστολή, ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Παπαδήμα και Μέτσε, όπως επίσης και στους Παρασκευαΐδη, Παπαγεωργίου και Μαλακασιώτη.

Αναλυτικά, η 18άδα: Τζήμας, Ράπτης, Τασιάς, Δημολιός, Αλεξανδρής, Χατζόγλου, Ναουμίδης, Χουζούρης, Βέργος, Πετράκος, Τσιανάκας, Βουρδάκης, Νικλητσιώτης, Κόλα, Σκοπελίτης, Ματθαίου, Κορέτα, Γαρυφαλλόπουλος.