Βαθμολογία

Μερτζανίδης: «Δεν το πιστέψαμε από την αρχή»

Δηλώσεις στο athleticlarissa.gr και στην Βάσω Γκατζούλη έκανε ο γενικός αρχηγός των Βουναίνων Κώστας Μερτζανίδης.

Ο κ. Μερτζανίδης αναφέρθηκε στην φετινή χρονιά την οποία χαρακτήρισε άκρως πετυχημένη, όμως θα μπορούσε να είχε έρθει η άνοδος η οποία χάθηκε επειδή η ομάδα του δεν το πίστεψε από την αρχή, ενώ ο πολύ καλός δεύτερος γύρος έδωσε στην ομάδα το κίνητρο να διεκδικήσει την άνοδο.

Ο γενικός αρχηγός των Βουναίνων ευχαρίστησε τους παίκτες, τον προπονητή και τον κόσμο, αλλά και το athleticlarissa και ιδιαιτέρως την Βάσω Γκατζούλη, ενώ όπως ανέφερε και την νέα χρονιά θα είναι δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

«Φέτος για την ομάδα ήταν μια χρονιά άκρως πετυχημένη καθώς καταφέραμε να τερματίσουμε στην τρίτη θέση, αλλά στην ισοβαθμά με τον Δαμασιακό πήρε εκείνος την άνοδο. Πιστεύω έφταιξε το γεγονός ότι δεν το πιστέψαμε από την αρχή έτσι ώστε να κλειδώσουμε περισσότερα παιχνίδια, όμως η συγκομιδή στον δεύτερο γύρο ήταν 35 βαθμοί και αυτό μας έδωσε το κίνητρο για να διεκδικήσουμε την άνοδο. Δυστυχώς φτάσαμε στην πηγή, αλλά δεν ήπιαμε νερό.

Περιμένουμε στην θέση που είμαστε μήπως κάτι αλλάξει έτσι ώστε να προχωρήσουμε περισσότερο την νέα χρονιά, να οργανωθούμε καλύτερα για να έχουμε και πάλι πολύ καλή πορεία. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες, τον προπονητή, αλλά και τον κόσμο που μας ακολουθούσε στα παιχνίδια. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς και το athleticlarissa που ήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά και ιδιαιτέρως την κ. Βάσω Γκατζούλη στην οποία ευχόμαστε τα καλύτερα.

Σίγουρα το σημερινό γεγονός ότι δεν αλλάξαμε κατηγορία μας αφήνει πικρία, ενώ όσων αφορά εμένα του χρόνου θα είμαι και πάλι δίπλα στην ομάδα».

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ