Βαθμολογία

Τεσσάρα με Βραζιτίκο πρωταγωνιστή για Αμπελώνα

Με νίκη 4-1 κόντρα στον Αβέρωφ Λάρισας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Αμπελωνιακός για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ.

Μια νίκη με μεγάλο πρωταγωνιστή για την ομάδα του Γιάννη Παπαδημητρίου, τον τερματοφύλακα Μπάμπη Βραζιτίκο που σκόραρε το τρίτο γκολ της ομάδας του, ενώ απέκρουσε και δυο πέναλτι, σε ένα παιχνίδι που για αρκετή ώρα ο Αμπελωνιακός κρατούσε το εισιτήριο της ανόδου, όμως οι νίκες των Δαμασιακού και Βουναίνων τον άφησαν στην πέμπτη θέση.

Μόλις στο 2' ο Πατρίκου με πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο 8' το Αβέρωφ κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Δήμου για να αποκρούσει ο Βραζιτίκος, με τους γηπεδούχους να κάνουν το 2-0, δυο λεπτά αργότερα όταν σε σέντρα από αριστερά η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κωτούλας με πλασέ έκανε δυο τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 25' από σέντρα του Ιωαννίδη η μπάλα βρήκε στο χέρι αντιπάλου με τον ρέφερι κ. Παλαμίδα να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεσε ανέλαβε ο Βραζιτίκος που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ το καρέ τερμάτων των γηπεδούχων επιτεύχθηκε στο 35' με ωραίο σουτ του Πατρίκου μέσα από την περιοχή.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα το Αβέρωφ κέρδισε δεύτερο πέναλτι, όμως ο πολύ καλός Μπάμπης Βραζιτικός εξουδετέρωσε την εκτέλεση, ενώ στο 75' οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής για το τελικό 4-1.

Αμπελωνιακός (Γιάννης Παπαδημητρίου): Βραζιτίκος, Ψύρρας (60' Κατσαβός), Κωτούλας, Αλεξόπουλος, Παυλίδης, Δαλακώνης, Πατρίκου, Βούκιας, Ιωαννίδης (50' Ζυγούρης), Μπόντε (35' Αποστόλου), Τσετιροκλής.