Βαθμολογία

Κυπελλούχος ο Ηρόδοτος, 1-0 την Ελπίδα Σκουτάρεως (pics+video)

Την κατάκτηση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος πανηγυρίζει εδώ και λίγες ώρες ο Ηρόδοτος ο οποίος νίκησε με 1-0 την Ελπίδα Σκουτάρεως στο γήπεδο των Σπάτων.

Η ομάδα του Ηρακλείου, που έφτασε στον τελικό με το απόλυτο 4/4 και 13-0 τέρματα, έκανε το 5/5 στον τελικό, ενώ με το 1-0 κατέκτησε το τρόπαιο με μηδέν παθητικό.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δυο ομάδες πανηγυρίζουν την άνοδο στην Γ' Εθνική καθώς με δεδομένο ότι ο Ηρόδοτος το έχει καταφέρει μέσω του πρωταθλήματος, ο φιναλίστ ήτοι η Ελπίς Σκουτάρεως παίρνει και εκείνη το εισιτήριο.

Στον σημερινό τελικό ο Ηρόδοτος ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη αξιόλογη στιγμή που δημιούργησε όταν στο 7' ύστερα από πλάγιο από τα αριστερά και αδράνεια στο κέντρο της άμυνας των Σερραίων ο Μπερνιδάκης ήταν στην κατάλληλη θέση και με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μάλιστα η ομάδα των Σερρών διαμαρτυρήθηκε για φάουλ του σκόρερ στον Πασχαλούδη.

">http://

Η Ελπίδα προσπάθησε στην συνέχεια να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, αλλά χωρίς αποτέλεσμα καθώς στις ευκαιρίες που δημιούργησε δεν σκόραρε με τους Ηρακλείωτες να είναι καλά στημένοι αμυντικά και προσπαθούσαν σε αντεπιθέσεις για το 2-0 που θα τους έδινε ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά.

Τελικώς το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και έτσι ο Ηρόδοτος ήταν ο νικητής του 44ου τελικού του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος με τους νικητές να πανηγυρίζουν μαζί με τους φιλάθλους τους το τρόπαιο.

Διαιτησία: Tσαμούρης (Λυμπερόπουλος, Σαμοΐλης)

Ηρόδοτος Ηρακλείου (Λευτέρης Βασιλειάδης): Λουτριώτης, Μπαλάφας, Κανδηλάκης, Κεφαλούκος, Προβυδάκης, Μωραΐτης (86' Φράγκος), Κοιλιάρας, Αχιλλέως, Μυλωνάς (66' Μπάμπης), Φραγκουλάκης, Μπερνιδάκης (78' Γαρεφαλλάκης).

Ελπίς Σκουτάρεως (Ηλίας Εγγονίδης): Νικολούδης, Παπαδόπουλος, Κουτζαβασίλης, Κωφοκώτσιος, Πασχαλούδης, Μουσικάκης, Κεχαγιάς, Ουζούνογλου (63' Αγγελακάς), Γκόγκας, Τάντιτς (75' Αντωνογλούδης), Γεωργιάδης (55' Ζαχαριάς).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΟΥΛΟΥΤΣΗΣ