Βαθμολογία

Νίκη χωρίς αντίκρισμα για τα Βούναινα...(PICS)

Τα Βούναινα επικράτησαν με σκορ 3-2 του Ολυμπιακού Αμπελιάς, ωστόσο η νίκη τους αυτή δε στάθηκε δυνατή να τους εξαφαλίσει την τρίτη θέση και την άνοδο στην Α' ΕΠΣΛ, την οποία εν τέλει πήρε ο Δαμασιακός μετά το νικηφόρο πέρασμά του από την έδρα της Νέαπολης.

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο με λιγοστές φάσεις. Στο 8' ο Μερτζανίδης βρήκε τον Τσανά, αυτός επιχείρησε τη σέντρα-σουτ από πλάγια, την κεφαλιά από κοντά πήρε ο Πρισακάρου, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 18' το καλό σουτ του Κουλάκογλου, έδιωξε προσωρινά ο «Ζέμπε» και ο Κουτής εν συνεχεία απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στο 25'  την εκτέλεση φάουλ ανέλαβε ο Τσαπράζης, την πρώτη κεφαλιά πήρε ο Πρισακάρου, απομάκρυνε αρχικά ο αμυντικός, στην επαναφορά ο Τσανάς έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 38' το σουτ του Κουλάκογλου έδιωξε με τα πόδια ο «Ζέμπε».

Μετά την ανάπαυλα τα Βούναινα πήραν το προβάδισμα, ενώ σχετικά σύντομα απέκτησαν και «μαξιλαράκι ασφαλείας». Στο 66' την ωραία κάθετη πάρα του Χριστοδούλου Σ. στην «πλάτη της άμυνας» εκμεταλλεύτηκε ο Τσαπράζης Σ. και με σουτ έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Πρισακάρου έκανε το σουτ, όμως απομάκρυνε σε κόρνερ ο Μπράνος.

Στο 70' το κόρνερ εκτέλεσε ο Τσαπράζης Σ. και την κεφαλιά πήρε ο Φαρμάκας για το 2-0. Στο 75' καλό σουτ του Παναγιωτόπουλου με τα πόδια απομάκρυνε ο «Ζέμπε». Στο 79' από την ωραία σέντρα του Τολιόπουλου, το σούτ έκανε ο Δενελάβας Λ. για το 2-1. Στο 84' η κεφαλιά του Δενελάβα Λ. έκανε το 2-2. Στο 86' όμως ο Πρισακάρου «δεν είχε πει την τελευταία του λέξη» και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-2.

Δείτε τη σύνθεση με την οποία αγωνίστηκαν τα Βούναινα (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Ζεϊμπέκης, Κοτρώτσιος, Φαρμάκας, Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης, Μουτσάνας (46' λ. τρ. Χριστοδούλου Σ.), Γκομοσίδης (71' Χατζηλιάδης Κ.), Κουτής (78' Ψαρρής Σ.), Τσαπράζης Σ., Πρισακάρου, Τσανάς.

Δείτε τη σύνθεση με την οποία αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς (Ελευθέριος Καλογύρου): Μπράνος, Τολιόπουλος, Μιαρίτης, Καραγγέλης, Δενελάβας Λ., Τσαντόπουλος, Λέτσος (57' Tσάνιος), Παναγιωτόπουλος (80' Ακρίβος), Δενελάβας Α., Κουλάκογλου, Δημακόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γκαραβέλης, πρώτος βοηθός ο Καραγιάννης και δεύτερος βοηθός ο Καραθάνος.