Βαθμολογία

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Σε κυκλοφορία τέθηκαν από το Σάββατο τα εισιτήρια για το ντέρμπι της Τετάρτης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, για την 4η αγωνιστική των Πλέι οφ.

Η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την επόμενη Τετάρτη 24 Μαΐου (20:30) την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Super League. Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά αύριο στις 10:00 μόνο μέσω viva.gr και είναι "ανοιχτή" για όλους τους φιλάθλους. Από τη Δευτέρα 22 Μαΐου, η διάθεση θα πραγματοποιείται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου στη Θύρα 4.

Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων τις καθημερινές είναι 9:30 έως 17:30 και την Τετάρτη 24 Μαΐου, από τις 9:30 το πρωί έως την έναρξη της αναμέτρησης. Το Σ/Κ η διάθεση θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα. Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.