Βαθμολογία

Συμβιβασμός με Μπελαΐντ

Ο Τιχάνι Μπελαΐντ είχε καταθέσει προσφυγή σε βάρος της Ημαθιώτικης ΠΑΕ για να εξασφαλίσει τα οφειλόμενα, που αντιστοιχούσαν σε 25.000 ευρώ, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες του a-sports.g rτην απέσυρε, καθώς επήλθε συμβιβασμός.

Αυτή η λύση βόλεψε και τις δύο πλευρές, καθώς ο Τυνήσιος μέσος έχει συμφωνήσει με την Σριγίζαγια της Ινδονησίας και για να υπογράψει θα έπρεπε να μείνει άμεσα ελεύθερος, ενώ και η Βέροια θα μετρούσε έναν οικονομικό... βραχνά λιγότερο. Σαφώς και η δικαστική διαμάχη θα καθυστερούσε τη συνεργασία του Μπελαίντ με τη νέα του ομάδα, η οποία του προσφέρει για λίγους μήνες συμβόλαιο ύψους 120.000 ευρώ. Ο εν λόγω μέσος χάρισε τις 15.000 ευρώ και θα λάβει 100.00 ευρώ από τη «βασίλισσα του Βορρά». Να αναφέρουμε ότι ο 30χρονος χαφ είχε αποκτηθεί την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και πρόλαβε να καταγράψει στο ενεργητικό του 8 παιχνίδια.

Θυμίζουμε ότι τη νομική οδό έχουν ακολουθήσει και οι Λόπεθ, Ασίγκμπα, Καλί και Σισοκό. Μάλιστα, για τους δύο τελευταίους σας είχαμε ενημερώσει σχετικά, όπως και για τα ποσά που αξιώνουν.