Βαθμολογία

«Ο Άρης βολοδέρνει τα τελευταία 3-4 χρόνια»

Όλα δείχνουν πως ο Άρης θα βρίσκεται στη Β' Εθνική και την επόμενη σεζόν από τη στιγμή που το τρένο της ανόδου σχεδόν έχει χαθεί και υπάρχουν άνθρωποι που εκτιμούν πως πρέπει να βρεθεί ένας επενδυτής.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Αντώνης Ζαμπέτας. Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 για τις ενέργειες που έχει κάνει και αποκάλυψε πως υπάρχει ήδη ενδιαφέρον για τους Θεσσαλονικείς.

Αρχικά σχολίασε: «Ότι επιθυμούμε έναν δυνατό επενδυτή δεν το έχουμε δηλώσει ως σύλλογος, δεν έχουμε βάλει επίσημο πωλητήριο πάνω στην ταμπέλα που λέγεται Αρης. Ίσως γιατί πιστεύαμε ότι θα έρθουν άλλοι και θα μπορούσαν να βρουν λύση, εκ του αποτελέσματος δεν βρέθηκε λύση με αποτέλεσμα ο Αρης να βολοδέρνει τα τελευταία 3-4 χρόνια. Θα πρέπει πιο επίσημα, με πιο επαγγελματικό τρόπο, με τη σύσταση ενός business plan πρέπει να αναζητηθεί ένας επενδυτής. Πρέπει να σταματήσει αυτή η ανθρωποφαγία στον Αρη, ο κ.Καρυπίδης είναι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, της εταιρείας.

Ό,τι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με τον κ. Καρυπίδη. Ο πρακτικός τρόπος είναι απλός: ο κ. Καρυπίδης είχε πει όταν πήρε την ομάδα ότι αν βρεθεί δυνατότερος επενδυτής θα κάνει δρόμο, όμως τελευταία μου είπε θα κρατήσει την ομάδα. Τα ταξίδια που κάνει ανά καιρούς μπορεί να αφορούν τον ίδιο μπορεί και τον Αρη. Δεν θέλουμε να διώξουμε τον Καρυπίδη, θέλουμε απλά να δούμε τον Αρη στην Ευρώπη, να πάρω τα παιδιά μου και να φωνάξω Αρης. Εμείς δεν είμαστε κατά του Καρυπίδη, απλά θέλουμε να δούμε τον Αρη τουλάχιστον Europa League».

Για τα στάδια που πρέπει να υπάρξουν για να βρεθεί επενδυτής: «Τα στάδια είναι τα εξής: Αν επιθυμεί ο κ. Καρυπίδης να βρει επενδυτή. Σε πρώτη φάση δήλωσε όχι. Σε δεύτερη φάση, αν δει ότι δεν βγαίνουν οι επαφές του πριν τον Ιούλιο-Αύγουστο, να μας το πει. Επίσης υπάρχουν επαφές με επενδυτικό fund, υπάρχει ο μάνατζερ που θα έρθει ακόμη και αύριο το πρωί αν δώσει το σινιάλο ο κ. Καρυπίδης, είτε ότι πουλάει, είτε πως θέλει συμπαίκτη. Αν θέλει συμπαίκτη να γίνει το fund, αλλιώς να αποκτήσουν το 67% των μετοχών. Το γραφείο που μιλάω έχει 5 φακέλους προτάσεις.

Εχουμε συντάξει πλάνο 5ετίας, θα είναι έτοιμο τη Δευτέρα το πρωί έτοιμο και θα μπορεί να το πάρει ο καθένας αρκεί να μου υπογράψει ρήτρα εμπιστευτικότητας. Δεν θέλω να μπλεχτώ με τα διοικητικά του Αρη και πάλι, εκτός αν το θελήσει ο επενδυτής. Εγώ στον φάκελο θέλω να προσθέσω ένα βιντεάκι με 20.000 κόσμου που θα βρίσκεται στο γήπεδο με τη Λαμία. Το κάνω τώρα αυτό με τον επενδυτή, γιατί τώρα θα πάει το επενδυτικό fund στην Κίνα, δεν μπορώ να το κάνω Ιούλιο-Αύγουστο ή όποτε θέλει ο καθένας. Το γραφείο αυτό ενεπλάκη και στην πώληση της Σλάβια Πράγας τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το γραφείο που ενδιαφέρεται για τον Αρη, δεν το νοιάζει αν θα είναι στην Α ή στη Β Εθνική. Το πλάνο είναι 5ετίας και έτσι και αλλιώς μετά το 3ο έτος θα βγάλει κέρδος ο επενδυτής».