Βαθμολογία

Ετοιμάζει αλλαγές ο Μάγγος

Να τελειώνουν με την υπόθεση της παραμονής τους στην κατηγορία θέλουν στην Αναγέννηση Καρδίτσας και γι' αυτό ο Γιάννης Μάγγος έχει ζητήσει από τους παίκτες του να πάρουν το ματς με τον Πανσερραϊκό για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες.

Η προετοιμασία των Θεσσαλών έχει μπει στην τελική ευθεία και τα προβλήματα είναι γνωστά τις τελευταίες μέρες. Ο Κρητικός δεν προλαβαίνει λόγω θλάσης, ενώ ο Κισκαμπάνης εκτίει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Την Παρασκευή (19/5) το βάρος έπεσε στα τελειώματα και έγινε και διπλό για να δουλέψουν οι «κιτρινόμαυροι» στην τακτική και να πει ο Μάγγος στους παίκτες του όσα θέλει να δει στο ματς της Κυριακής (21/5).

Αξίζει να σημειωθεί πως ανοιχτές είναι δύο θέσεις για την ενδεκάδα. Ο Ντεμπελέ, ο οποίος πριν το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα είχε μικροενοχλήσεις, χτυπά την πόρτα της ενδεκάδας και το πιο πιθανό είναι να πάρει τη θέση του Τσιλούλη, ενώ δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση για τον παρτενέρ του Σμίλτου. Ο Μάιγκα είναι σχεδόν σταθερά στις αρχικές επιστροφές, όμως, η εμφάνισή του στον Εύοσμο προβλημάτισε. Εάν κάτσει στον πάγκο, τότε στόπερ θα πάει ο Δημόπουλος.