Βαθμολογία

Να «καθαρίσει» την υπόθεση ο Αχιλλέας, ενδιαφέρον στην ουρά

Συνεχίζονται την προσεχή Κυριακή (21/5) τα play-off και play-out στην Α' ΕΠΣΛ με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής.

Μια αγωνιστική η οποία σηματοδοτείται από το μεγάλο παιχνίδι στην Αγιά, ανάμεσα στον Δωτιέα και τον Αχιλλέα Φαρσάλων καθώς από το αποτέλεσμα του μπορεί να κριθεί και μαθηματικά η άνοδος στην Γ' Εθνική.

Στην Αγιά λοιπόν ο Δωτιέας, που προέρχεται από την ήττα στην Τσαριτσάνη, πλέον αναζητά ένα θαύμα καθώς βρίσκεται στο -9 από τα Φάρσαλα και αν δεν κερδίσει τότε χάνει οριστικά το τρένο της ανόδου, ενώ από την άλλη ο Αχιλλέας με νίκη θα πάρει και μαθηματικά το εισιτήριο, ενώ με ισοπαλία θα θέλει ακόμα έναν βαθμό για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά.

Αδιάφορο βαθμολογικά το έτερο παιχνίδι στην Τσαριτσάνη ανάμεσα στον Οικονόμο και την Δήμητρα Γιάννουλης οι οποίες για το πρεστίζ τους και μόνο θέλουν να αποφύγουν την τελευταία θέση των play-off με τους Ελασσονίτες να έχουν 3 βαθμούς και την Γιάννουλη 1.

Στην ουρά η Αναγέννηση Καλοχωρίου που έχει 7 βαθμούς φιλοξενεί την Αστραπή Νέας Πολιτείας που έχει 1 μόλις βαθμό και με νίκη θα έχει κάνει σημαντικό βήμα παραμονής, ενώ η ομάδα της Νέας Πολιτείας θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα ει δυνατόν και την νίκη. Βέβαια η ομάδα του Κώστα Τσότσου περιμένει να δει και τι θα γίνει με το παιχνίδι κόντρα στην Λάρισα 2012 που διεκόπη.

Το άλλο παιχνίδι των play-out είναι αυτό ανάμεσα στην Λάρισα 2012 και τον Αετό Μακρυχωρίου με την πρώτη να έχει 3 βαθμούς και την δεύτερη 2 βαθμούς. Καταλαβαίνει λοιπόν εύκολα κάποιος την σημασία της αναμέτρησης και ότι ο νικητής, αν υπάρξει, θα αποκτήσει προβάδισμα για την παραμονή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής των play-off της Α' ΕΠΣΛ:

Κυριακή 21 Μαΐου

17:30

Δωτιέας Αγιάς - Αχιλλέας Φαρσάλων

Οικονόμος Τσαριτσάνης - Δήμητρα Γιάννουλης

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Αχιλλέας Φαρσάλων 17

.............................

2. Δωτιέας Αγιάς 8

3. Οικονόμος Τσαριτσάνης 3

4. Δήμητρα Γιάννουλης 1

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής των play-out της Α' ΕΠΣΛ:

Κυριακή 21 Μαΐου

17:30

Λάρισα 2012 - Αετός Μακρυχωρίου

Αναγέννηση Καλοχωρίου - Αστραπή Νέας Πολιτείας

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Αναγέννηση Καλοχωρίου 7

2. Λάρισα 2012 3*

3. Αετός Μακρυχωρίου 2

................................

4. Αστραπή Ν. Πολιτείας 1*

* Εκκρεμεί η απόφαση για την τύχη της αναμέτρησης των δυο ομάδων που διεκόπη και ενώ η Αστραπή νικούσε με 2-1