Βαθμολογία

Αθηναϊκό ντέρμπι, για νέο «μπαμ» ο Πανιώνιος

Συνεχίζονται την προσεχή Κυριακή (21/5) τα play-off της Super League με την διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής και πάντα στην σκιά των όσων έγιναν στην Λεωφόρο στο παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.

Στο μενού την αγωνιστική αυτή υπάρχει το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, ενώ στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο ο οποίος θα προσπαθήσει για ακόμα μια έκπληξη απέναντι στους κυπελλούχους Ελλάδος.

Με νωπές τις μνήμες από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και την διακοπή ο Παναθηναϊκός με καταρρακωμένη ψυχολογία προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Το "τριφύλλι" μετά τα όσα συνέβησαν στην Λεωφόρο αναμένεται να υποστεί βαριά τιμωρία, ενώ η επικείμενη αφαίρεση βαθμών στα play-off καθιστά κομβική την αναμέτρηση με την Ένωση. Μια Ένωση η οποία προέρχεται και εκείνη από κακό αποτέλεσμα με κακή εμφάνιση και θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στους "πράσινους".

Στο έτερο παιχνίδι στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ που είδε το παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό να διακόπτεται θέλει την νίκη απέναντι στον πάντα επικίνδυνο Πανιώνιο ο οποίος έκανε ακόμα μια μεγάλη νίκη φέτος κόντρα στην ΑΕΚ. Το συγκρότημα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς αν καταφέρει και πάρει θετικό αποτέλεσμα τότε βάζει πλώρη για Champions League, απέναντι στον ΠΑΟΚ που όπως είπαμε θέλει την νίκη που θα τον φέρει επικεφαλή της κούρσας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής των play-off της Super League:

Κυριακή 21 Μαΐου

18:15 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος: Novasports 3

20:30 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Novasports 2

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Πανιώνιος 4

2. ΑΕΚ 3

3. Παναθηναϊκός 2*

4. ΠΑΟΚ 2*

* Εκκρεμεί η οριστική απόφαση για την τύχη της μεταξύ τους αναμέτρησης που διεκόπη και ενώ ο Παναθηναϊκός προηγούνταν με 1-0