Βαθμολογία

Τσεκάρει το εισιτήριο ο Απόλλων, τελευταία ευκαιρία για Άρη

Συνεχίζεται την Κυριακή (21/5) το πρωτάθλημα της Football League με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 31ης αγωνιστικής και ενώ οδεύουμε προς το φινάλε.

Μια αγωνιστική στην οποία είναι πιθανό να γνωρίζουμε και μαθηματικά την μια από τις δυο ομάδες που θα ανέβουν στην Super League καθώς ο πρωτοπόρος Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τα Τρίκαλα και θέλει έναν βαθμό για να επιστρέψει και μαθηματικά στην μεγάλη κατηγορία έχοντας αυτή τη στιγμή 76 βαθμούς, ενώ οι Θεσσαλοί έχουν 61 πόντους βρισκόμενοι στην τέταρτη θέση.

Στο "Κλ. Βικελίδης" ο Άρης παίζει το τελευταίο του χαρτί για την άνοδο καθώς υποδέχεται την Λαμία στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι Φθιώτες με 73 βαθμούς φιγουράρουν στην δεύτερη θέση και με θετικό αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη θα πανηγυρίσουν καθώς θα υπερτερούν στην ισοβαθμία, ενώ θα έχουν και το σίγουρο τρίποντο με τον Πανθρακικό την επόμενη αγωνιστική. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς ότι αυτό το ματς δεν έχει επιστροφή για την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου και μόνο η νίκη υπάρχει στο μυαλό του Άρη.

Κατα τα άλλα στην ουρά μετά τις αφαιρέσεις βαθμών η Καλλιθέα πήρε τον δρόμο του υποβιβασμού καθώς το -10 δεν καλύπτεται, ενώ τα Χανιά βρέθηκαν μόλις στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού. Μάλιστα την αγωνιστική αυτή αντιμετωπίζουν την ομάδα που είναι ακριβώς μια θέση παρακάτω τον Πανελευσινιακό (31-27 οι βαθμοί των δυο ομάδων) ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στο μέτωπο της παραμονής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 31ης αγωνιστικής της Football League:

Κυριακή 21 Μαΐου

17:00

Πανθρακικός - ΟΦΗ 0-3 (α.α.)

Απόλλων Σμύρνης - Τρίκαλα

Άρης - Λαμία

Χανιά - Πανελευσινιακός

Καλλιθέα - Καλλονή

Σπάρτη - Αχαρναϊκός

Παναιγιάλειος - Κισσαμικός

Αναγέννηση Καρδίτσας - Πανσερραϊκός

Αιγινιακός - Αγροτικός Αστέρας

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Απόλλων Σμύρνης 76

2. Λαμία 73

.....................................................

3. Άρης 67

4. Τρίκαλα 61

5. ΟΦΗ 60

6. Αγροτικός Αστέρας 46

7. Σπάρτη 45

8. Πανσερραϊκός 40

9. Παναιγιάλειος 35

10. Κισσαμικός 33

11. Αναγέννηση Καρδίτσας 32

12. Αιγινιακός 32

13. Αχαρναϊκός 32**

14. Χανιά 31**

................................................

15. Πανελευσινιακός 27

16. Καλλιθέα 21**

17. Καλλονή 10**

18. Πανθρακικός -6*

* Ο Πανθρακικός έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα

** Από τον Αχαρναϊκό έχουν αφαιρεθεί 2 βαθμοί, από τα Χανιά 6 βαθμοί, από την Καλλιθέα 3 βαθμοί και από την Καλλονή 9 βαθμοί