Βαθμολογία

Ζητούν μόνιμο προσωπικό για φύλαξη

Την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για τη φύλαξη των Κέντρων Υγείας του νομού Λάρισας ζητά ο Σύλλογος Εργαζόμενων μετά το πρόσφατο νέο περιστατικό επίθεσης σε γιατρό στο Κ.Υ. Τυρνάβου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων στα ΚΥ Νομού Λάρισας με αφορμή τη νέα βίαιη επίθεση πού δέχθηκε το εφημερεύον το προσωπικό του ΚΥ Τυρνάβου θέλει να καταδικάσει με τον πλέον ρητό και κατηγορηματικό τρόπο αυτές τις ακραίες περιθωριακές συμπεριφορές .

Το Νοσηλευτικό και Ιατρικό προσωπικό εργάζεται νυχθημερόν κάτω από αντίξοες συνθήκες για να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες και όχι να ξυλοφορτώνεται και να κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα . Εμείς από την πλευρά μας έγκαιρα έχουμε αναδείξει το πρόβλημα και μας δόθηκαν από την Διοίκηση συγκεκριμένες υποσχέσεις επίλυσης που μέχρι σήμερα καμία δεν έχει υλοποιηθεί .

Καλούμε τη διοίκησης της 5η ΥΠΕ για εδώ και τώρα επίλυση του προβλήματος γιατί η κατάσταση έφτασε στο μη περαιτέρω. Καλούμε τους εργαζόμενους σε αγωνιστική επαγρύπνηση. Πάγια θέσης μας είναι η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για τη φύλαξη των Κέντρων Υγείας.

Προτείνουμε στο δήμαρχο Τυρνάβου να συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή μας αλλά και τη συμμετοχή όλων των φορέων του δήμου για τη λήψη αποφάσεων που θα αφορούν τη προστασία της σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων του ΚΥ Τυρνάβου».