Βαθμολογία

Θέλει να διατηρηθεί πρόεδρος στη Νίκη Β. ο Τζήμας

Να παραμείνει στην προεδρία του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου επιθυμεί ο Σάκης Τζήμας, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (18/5). Μάλιστα, ο επικεφαλής της διοίκησης ποδοσφαίρου των Βολιωτών ανέφερε ότι θα καταθέσει στη Γενική Συνέλευση πρόταση που θα αποδεικνύει ότι έχει υψηλές βλέψεις για τη νέα σεζόν, με στόχο βέβαια την άνοδο στη Β' Εθνική.

Αναλυτικά: «Ο πρόεδρος της Διοίκησης Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 κ. Αθανάσιος Τζήμας, προχώρησε σε μία διευκρινιστική δήλωση: "Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, θέλω να δηλώσω πως θα καταθέσω πρόταση για να αναλάβω εκ νέου το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης Βόλου και για την νέα σεζόν αν και η θητεία μου στην προεδρία της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαίρου είναι διετής.

Η κατάθεση της πρότασής μου όμως, θα γίνει στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου και πουθενά αλλού, αφού μοναδικός υπεύθυνος για να αποφασίσει, είναι ο λαός της Νίκης Βόλου!

Δηλώνω υπεύθυνα πως η πρότασή μου, θα είναι τεκμηριωμένη και θα εξασφαλίζει την ομάδα και την πορεία της, με στόχο φυσικά την άνοδο και την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες...".

Με τιμή, ο Πρόεδρος της ΔΕ Ποδοσφαίρου, Αθανάσιος Τζήμας».