Βαθμολογία

Προσφυγές και οι Καλί-Σισοκό στη Βέροια

Το ερώτημα στη Βέροια είναι ποιος δεν θα κάνει προσφυγή. Τον... δρόμο του Τζόναθαν Λόπεθ, που έκανε προσφυγή στις αρχές της εβδομάδας, διεκδικώντας 55.000 ευρώ, ακολούθησαν και οι Σιρίλ Καλί και Μοχάμεντ Σισοκό. Οι Γαλλοαναθρεμμένοι κεντρικό αμυντικοί θα προσπαθήσουν δικαστικά να διασφαλίσουν τα οφειλόμενα.

Ο εκ των αρχηγών Καλί ζητά 40.000 ευρώ και ο Σισοκό αξιώνει 33.000 ευρώ. Ο πρώτος έχει θητεύσει στη «βασίλισσα του Βορρά» συνολικά 5,5 χρόνια (τα πέντε στη Σούπερ Λίγκα και τα τρία τελευταία συνεχόμενος). Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 26 ματς και ένα γκολ, ενώ με την ομάδα της Ημαθίας έχει παίξει σε 109 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Σισοκό αγωνίστηκε σε 13 ματς στη δεύτερη θητεία του, καθώς είχε παίξει στη Βέροια και τη σεζόν 2013-14 (19 συμμετοχές).

Να θυμίσουμε ότι προσφυγές «μπουμπούνισαν» προ ημερών και οι Μαρκ Ασίγκμπα και Τιχάνι Μπελαΐντ και κατά τα φαινόμενα έπεται συνέχεια. Μένει να φανεί πόσοι από τους ποδοσφαιριστές που κουνάνε... μαντήλι, θα βαδίσουν στα… χνάρια των προαναφερθέντων και κατ’ επέκταση ποια θα είναι τα συνολικά χρέη που θα ακολουθήσουν στην Βέροια στη Β’ Εθνική και θα βαρύνουν την όποια διοίκηση.