Βαθμολογία

Πιο κοντά στην Γ' Εθνική τα Φάρσαλα, 1-0 την Γιάννουλη (PICS)

Μια πολύ σπουδαία και σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα (18/5) η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων που νίκησε στην Γιάννουλη την τοπική Δήμητρα με 1-0 για την 2η αγωνιστική των play-off.

Μια νίκη που αν δεν γυρίσει η γη ανάποδα θα στείλει τους κυπελλούχους ΕΠΣΛ στην Γ' Εθνική καθώς μετά την ήττα της Αγιάς στην Τσαριτσάνη από τον Οικονόμο απέχουν παρα ελάχιστους βαθμούς από την άνοδο.

Παρουσία 150 φιλάθλων περίπου η σημερινή αναμέτρηση στην έδρα της Γιάννουλης με την αναμέτρηση να παρακολουθούν μεταξύ άλλων πολλοί προπονητές τοπικών ομάδων, αλλά και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας που αποχώρησε λίγο πριν το φινάλε. Μια αναμέτρηση σε συννεφιασμένο καιρό και η οποία δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Από την μια η Δήμητρα Γιάννουλης με ελάχιστες επιλογές για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, όμως παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στο συγκρότημα του Βασίλη Μπακογιάννη για την προσπάθεια, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, κόντρα στον Αχιλλέα που ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι και το γκολ αυτό να κρίνει και την έκβαση.

Με στόχο το γρήγορο γκολ μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα του Τάκη Παραφέστα η οποία απείλησε μόλις στο 3' με το μακρινό σουτ του Νάστα να διώχνει σε κόρνερ ο Βάιος, ενώ στο 10' ο Λόλας σε αντεπίθεση πάσαρε στον Βούλγαρη που έκανε ένα ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-1. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στην συνέχεια με την Δήμητρα να απειλεί για το 1-1 στο 40' με το σουτ του Μανάκα που έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Καραμπούζης και έτσι το 0-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Κακό το θέαμα στην επανάληψη με την Γιάννουλη να μένει από δυνάμεις και τον Αχιλλέα να κρατά με σωστή διαχείρηση το υπερ του 1-0 και με μόνη απειλή ένα σουτ του Πετράκη στο 87' από πλάγια αριστερά μέσα από την περιοχή το οποίο μπλόκαρε ο πορτιέρο των γηπεδούχων. Η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη έχασε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για την ισοφάριση, αλλά ο Χατζηγρηγορίου είδε τον Ντάλλα να μπλοκάρει την μπάλα στο σουτ που επιχείρησε.

Διαιτησία: Μπουρουζίκας (Καραγιάννης, Αρχόντης).

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Βάιος, Μπαμπάλης, Καραγιώργος (80' Αρετόπουλος), Ντούφας, Εμμανουήλ, Θώμος, Γκατζούλης, Μανάκας, Χατζηγρηγορίου, Κοταρέλας, Σπανός.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Ντάλλας, Περήφανος, Κακαζούκης, Κουμπούρας, Τλούπας, Νεμπεγλέρας, Νάστας (60' Καραμπούζης), Μανιώτης, Ρέψης (65' Πετράκης), Λόλας (76' Γιώργης), Βούλγαρης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ