Βαθμολογία

Ισοπαλία και αγωνία για Αστραπή και Αετό (PICS)

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αστραπή Νέας Πολιτείας και τον Αετό Μακρυχωρίου για την 2η αγωνιστική των play-out στην Α' ΕΠΣΛ.

Οι δυο ομάδες σε ένα μέτριο παιχνίδι μοιράστηκαν από έναν βαθμό με την Αστραπή να είναι ο πρώτος της, αν και εκρεμμεί η τύχη του αγώνα με την Λάρισα 2012, ενώ για το Μακρυχώρι ήταν ο δεύτερος στην προσπάθεια και των δυο να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Με υπηρεσιακό προπονητή η ομάδα του Μακρυχωρίου μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Μπουρνάκα και τον Αστέριο Φουσίκα να κάθεται στην άκρη του πάγκου και να ξεκινάει με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ένα παιχνίδι μέτριο στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως κέντρου που πήγε στην δύναμη με το Μακρυχώρι να έχει κάποιες καλές στιγμές να ανοίξει το σκορ χωρίς αποτέλεσμα και την Αστραπή να έχει μια καλή στιγμή. Στην επανάληψη οι δυο ομάδες έβγαλαν πάθος και δύναμη στο παιχνίδι τους, με αγωνιστική ένταση παράλληλα, όμως ούτε η μια ούτε η άλλη μπόρεσε να κάνει τις προϋποθέσεις για να σκοράρει.

Μόλις στο 3' ο Πάσσιος ξέφυγε ωραία έδωσε πάσα στον Φουσίκα που την έσπασε στον Τζίκα Ι. ο οποίος σούταρε για να διώξει σε κόρνερ ο αμυντικός της Αστραπής, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπρέλλας έδιωξε δύσκολα την εκτέλεση φάουλ του Γκαμπέτα. Ο Αετός απείλησε στην αμέσως επόμενη φάση στο 8' όταν από ωραία σέντρα του Πάσσιου ο Τζίκα Ι. σούταρε με την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο για την Αστραπή Νέας Πολιτείας αυτή στο 17' με τον Φούντα να βγαίνει τετ-α-τετ, όμως να στέλνει την μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Μπαταβάνη και τις δυο ομάδες να πηγαίνουν για την ανάπαυλα βρισκόμενες στο 0-0.

Στην επανάληψη ένα καλοκτυπημένο φάουλ του Φουσίκα και εξίσου καλή απόκρουση του Μπρέλλα είναι αυτά που έμειναν με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χασιώτη στο 88' με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία.

Διαιτησία: Γιάντσης (Γκαρέλης, Παλαμίδας).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Μπρέλλας, Γιαγιάκος, Σιάρκος, Χασιώτης, Παπαμάνος, Μπέτσης, Καλτσάς (90' Χλωρός), Μπατζέλας, Φούντας, Κυριάκος, Βενέτης.

Αετός Μακρυχωρίου (Αστέριος Φουσίκας): Μπαταβάνης, Μάντζαρης, Χριστιανίδης (46' Τίκος), Γκαμπέτας, Βάσσιος, Παυλόπουλος, Τζίκα Ι. (75' Νικολαΐδης), Αργύρης, Φουσίκας, Πάσσιος, Τέας (86' Σαμαράς).

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ