Βαθμολογία

Κούγιας: «Αυτές θα είναι οι τιμές των εισιτηρίων-διαρκείας μας...»

Οι τιμές εισιτηρίων αγώνων και διαρκείας, οι τιμές των σουιτών και αναλυτικά το χορηγικό πρόγραμμα της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη σεζόν 2017-18, παρουσιάστηκαν σήμερα (17/5) μέσω του μεγαλομετόχου της ομάδας Αλέξη Κούγια αλλά και της επικεφαλής του τμήματος Μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΑΕΛ κα Δήμητρας Μιχαλοπούλου στην αίθουσα τύπου του AEL FC ARENA.

Τον λόγο στη συνέντευξη πήρε αρχικά ο «ισχυρός άνδρας» της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, λέγοντας:

«Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση. Γνωρίζουμε πως είναι δύσκολη μέρα για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Χρόνια Πολλά στην ομάδα μας, στους οπαδούς, στους παίκτες, τους προπονητές μας. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια Αλαφούζου.

Θέλω να σας πω ότι για εμάς στην ΑΕΛ, όχι μόνο για τη διοίκηση της ΑΕΛ, αλλά για αυτό που είναι η ΑΕΛ, η μέρα είναι πολύ σημαντική. Μετά από όσα έχω αποκομίσει από την προσωπική μου επαφή από τους ανθρώπους που με ενδιαφέρουν σε συνεργασία με την υπεύθυνη μάρκτινγκ της ΑΕΛ κα. Δήμητρα Μιχαλοπούλου, προσεγγίζουμε τη λειτουργία της ΑΕΛ με διαφορετικό τρόπο.

Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να κάνουμε κοινωνούς της ΑΕΛ όλους τους κατοίκους της Λάρισας. Γνωρίζουμε ότι όλοι είναι οπαδοί μας και το αντιλαμβάνομαι από τον τρόπο που ακούνε το ΑΕΛ RADIO. Μετά την τελειοποίηση των εγκαταστάσεων, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα.

Θέλω ο πλέον κακόπιστος και ο πλέον ανήμπορος οπαδός μετά το τέλος αυτής της συνεντεύξεως, να μείνει ικανοποημένος. Από αύριο όλοι οι οπαδοί μας θα μπορούν να βλέπουν την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ, σε αυτό το αριστούργημα που έφτιαξε ο Πηλαδάκης με 2,5 ευρώ τον αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων αγώνα και διαρκείας:

Θύρες 6,7,8, 9, 10 τιμή αγώνα 10 ευρώ.

Αν κάποιος δει όλους τους αγώνες πρέπει να πληρώσει 200 ευρώ. Θα υπάρχουν και εισιτήρια με τη μισή τιμή για τα παιδιά και για τις κυρίες.

Από 230 τα διαρκείας και 280 υπάρχει γενική τιμή εισιτηρίου διαρκείας 100 ευρώ. Δεν μπορώ να σκεφτώ να υπάρχουν άνθρωποι και παιδιά που να θέλουν να έρθουν στο γήπεδο και να μην μπορούν.

Στι ίδιες θύρες διαρκείας παιδιών και κυριών στη μισή τιμή, 50 ευρώ.

Θύρες 1,2,11,12,23

Γενική είσοδος στον αγώνα 5 ευρώ από 10 που ήταν πέρυσι. 100 ευρώ δηλαδή για όλη τη χρονιά. Αυτό αφορά τους οργανωμένους οπαδούς μας και τις ευπαθείς ομάδες. 50 ευρώ θα είναι τα διαρκείας. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά και για τις κυρίες.

Στος θύρες που είναι οι σουίτες και το Queen's Bar. Εκτός της θύρας 18 από 600 γίνεται 500 το διαρκείας και η τιμή αγώνα θα είναι 40 ευρώ. Σε όλες τις υπόλοιπες από θύρα 14 και 22 (εκτός 18) υπάρχει μια γενική τιμή στα εισιτήρια αγώνα 15 ευρώ. 300 ευρώ για όλους τους αγώνες. Μισή τιμή για τα παιδιά και για τις κυρίες με εισιτήριο 8 ευρώ. Αν όμως προμηθευτεί κάποιος διαρκείας θα πρέπει να πληρώσει 180 ευρώ.

Νομίζω ότι και ο πλέον σκληρός κριτής μας δεν θα βρει να πει το παραμικρό για αυτήν την πολιτική που ακολουθεί πλεον η ΑΕΛ. Οι θέσεις θα αρχίσουν να διατίθενται από την επόμενη Δευτέρα. Θα έχουν προτεραιότητα όσοι είχαν διαρκείας τα προηγούμενα χρόνια και θα έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν τις θέσεις τους οι οπαδοί μας, που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια και δεν μπόρεσαν να μας καταβάλλουν το δεύτερο μισό του εισιτηρίου. Κατανοώντας τις δυσκολίες, οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να έρθουν. Ο χρόνος που δίνεται στους οπαδούς μας να προαγοράσουν και να κλείσουν τις θέσεις που είχαν τα προηγούμενα χρόνια θα είναι μέχρι τις 5 Ιουνίου. Φέτος δεν θα υπάρχει ούτε ένας που να μην πληρώσει εισιτήριο. Φιλοδοξία μου είναι να υπάρξουν 10.000 διαρκείας που θα καλύψουμε τις ανάγκες του γηπέδου. Ξεχνάμε την εσωστρέφια και κοιτάμε μπροστά.

Προσωπικά ως Κούγιας δεν θέλω να κερδίσω ούτε ένα ευρώ. Θέλουμε να γεμίσουμε το γήπεδο και να κάνουμε βιώσιμο το ραδιόφωνό μας. Θα γίνει ακόμα καλύτερο το επόμενο διάστημα και θέλουμε οι οπαδοί μας να θεωρήσουν πως είναι το σπίτι τους.

Τέλος στις σουίτες δεν θα παέι στις τιμές από την εποχή του Πηλαδάκη. Ούτε στις περσινές, ούτε στις προπέρσινες τιμές. Φέτος οι κεντρικές είναι 8.000 , οι αμέσως επόμενες 6.000 και οι ακριανές είναι στις 4.000. Οι σουίτες θα λειτουργούν όσο χρόνο θα λειτουργεί το Queen's μπαρ με αποτέλεσμα αυτοί που θα νοικιάσουν τις σουίτες να έχουν σέρβις, να πραγματοποιούν μίτινγκ...»

Εν συνεχεία το λόγο στη συνέντευξη πήρε η κα. Δήμητρα Μιχαλοπούλου που έκανε λόγο για την αποψινή εκδήλωση της ΑΕΛ, ενώ έδωσε και εκείνη με τη σειρά της, τις τιμές για τα σποτ του ραδιοφώνου αλλά και των πινακίδων.

Δείτε αναλυτικά:

1 ευρώ το σποτ για όποιον θέλει να διαφημιστεί μέσω του ραδιοφώνου.

Μονή πινακίδα 2.000 ευρώ

Διπλές πινακίδες 3.800 ευρώ

Σε ερώτηση που τέθηκε στον μεγαλομέτοχο για τα «μεγάλα παιχνίδια» της ΑΕΛ, σχολίασε:

«Με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες θα υπάρχει διαφορετική πολιτική. Εκεί θα υπάρξει τελείως διαφορετική τιμή.»