Βαθμολογία

Οι ευχές των παλαιμάχων της ΑΕΛ!

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη φιλοξενήθηκαν σήμερα (17/5) ουκ ολίγοι παλαίμαχοι της ΑΕΛ αλλά και πρώην τεχνικοί του συλλόγου, οι οποίοι έστειλαν τις δικές του ευχές και τα δικά τους προσωπικά μηνύματα, λόγω της συμπλήρωσης των 53 ετών της ΑΕΛ από την ίδρυσή της.

Δείτε αναλυτικά τα λεγόμενα του καθενός:

Τακής Παραφέστας:

«Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία και επιτυχίες. Επιτυχία χωρίς σύμπνοια, δουλειά και προσπάθεια δεν γίνεται. Νομίζω ότι τον δρόμο τον ξέρουμε. Πρέπει να στραφούμε προς αυτήν την κατεύθυνση και να ζήσουμε ωραίες στιγμές. Αξίζει σε αυτήν την ομάδα και σε αυτόν τον κόσμο. Όσοι έχουν περάσει από την ΑΕΛ, έχουν δεθεί με την ομάδα. Όλες οι στιγμές που έζησα με την ομάδα ήταν μοναδικές, αλλά όταν σηκώνεις το Κύπελλο Ελλάδας είναι κάτι που δεν το φανταζόσουν ποτέ.»

Θωμάς Δράμαλης:

«Εύχομαι Χρόνια Πολλά στην ομάδα μας. Αν και είμαι μακρία είμαι κοντά της. Συγχαρητήρια για τη σωτηρία της ομάδας και εύχομαι να πάμε ακόμα καλύτερα. Να είμαστε αγαπημένοι. Τότε ήμασταν αγαπημένοι και πήγαμε μπροστά. Ήμασταν μια οικογένεια αγαπημένη. Ο ένας βοηθούσε τον άλλον.»

Δημήτρης Ζάμπας:

«Είμαι περήφανος που φόρεσα τη φανέλα της μεγάλης μας ΑΕΛ και συγχαίρω τον κ. Κούγια που προσπαθεί όσο μπορεί περισσότερο να φέρει την ομάδα κοντά σε εκείνα τα χρόνια και να γίνει η ομάδα μας πάλι ένδοξη και μεγάλη. Δυστυχώς εκείνα τα χρόνια ματώναμε πολύ για να τιμήσουμε εκείνη τη φανέλα. Τώρα οι ποδοσφαιριστές έχουν τόσα πολλά...»

Νίκος Καρέλιας:

«Κάναμε μια οικογένεια. Ήμασταν Λαρισαίοι όλοι. Τότε δεν υπήρχαν τα ποσά που υπάρχουν σήμερα. Δεν είχαμε δημόσιες σχέσεις με την Αθήνα. Τότε όποιος είχε σχέσεις την Αθήνα προχωρούσε κατηγορία. Εμείς φτιάξαμε το μέλλον της ΑΕΛ. Ήμασταν ΑΕΛ σε όλα. Σήμερα έχουν αλλάξει τα πράγματα και όταν βλέπω τα σημερινά μελαγχολώ. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σε άθλια κατάσταση.»

Αντώνης Γεωργιάδης:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα μιλήσω για την ΑΕΛ. Τα καλύτερά μου χρόνια τα έζησα στη Λάρισα. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί αυτό το αναγνώρισαν οι φίλαθλοι. Αγάπησα πολύ την ομάδα. Ο Σίμος Παλαιοχωρλίδης ήταν σαν παράγοντας αλλά και σαν άνθρωπος υπέροχος.»

Κώστας Μαλουμίδης:

«Ήταν μια πολύ αγαπημένη οικογένεια η ΑΕΛ και εύχομαι να είναι πάντα έτσι. Θέλει ενότητα και αγάπη αλλά σαν Έλληνες που είμαστε δύσκολα το πετυχαίνουμε αυτό. Φιλιά σε όλους. Να τους θυμόμαστε όλους. Ο Κώστας ο Μπετχαβές ήταν από τους ανθρώπους που μας στήριξαν τότε και δεν το ξεχνάμε.»