Βαθμολογία

Έχει... κάθε λόγο να γιορτάζει!

Ακόμα μια «μεγάλη» μέρα ξημέρωσε σήμερα Τετάρτη (17/5) για το «καμάρι» της πόλης της Λάρισας!

Η ΑΕΛ γιορτάζει 53 από την ίδρυσή της ως σύλλογος, ενώ παράλληλα και τη ραδιοφωνική υποστήριξή της μέσω του ΑΕΛ RADIO 104.8, το οποίο συμπληρώνει ένα χρόνο λειτουργίας ως το ραδιόφωνο της ομάδας.

Έχοντας την εκπροσώπηση που της αρμόζει μέσω μιας ομολογουμένως ιδιαίτερης πρωτοτυπίας και στηριζόμενη από δημοσιογράφους, παραγωγούς αλλά και απλούς φιλάθλους, η ΑΕΛ φέτος πέτυχε επάξια τον πολυπόθητο στόχο της παραμονής και έχει τη χαρά να σχεδιάζει χωρίς άγχος την «επόμενη μέρα».

Έπειτα από χρόνια δύσκολα και περιπετειώδη, εύκολα μπορεί να κανείς να αντιληφθεί τη σημασία της σημερινής (17/5) μέρας για τους «βυσσινί». Τη χαρά τους, το γέλιο και την ικανοποίηση όλων των ανθρώπων που πλαισίωσαν τη φετινή προσπάθεια της ομάδας, η οποία της επιτρέπει σήμερα να πανηγυρίζει.Ο καθένας, με τα θετικά και τα αρνητικά του, τα λάθη του, τις παραξενιές και τις ιδιαιτερότητές του. Από τον απόλυτο πρωταγωνιστή, τον ποδοσφαιριστή της ομάδας που κατέθεσε και την «ψυχή» του στο AEL FC ARENA, μέχρι και τον μικρό πιτσιρικά που ήρθε φέτος στο AEL FC ARENA να υποστηρίξει την ομάδα του.

Σήμερα είναι μέρα απόλυτης χαράς για τους «βυσσινί» και τίποτα δεν πρέπει να χαλάσει το «πάρτι» που θα στηθεί!

Αυτό που θα στηθεί στο Queen's Bar απόψε (17/5) το βράδυ, αλλά και εκείνο που θα στηθεί στο σπίτι, το στέκι, στο μυαλό του κάθε οπαδού της ΑΕΛ!

Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ