Βαθμολογία

Δήμας: «Οι εγκληματίες στη φυλακή»

Ο Πύρρος Δήμας μπορεί να εργάζεται στις ΗΠΑ ως προπονητής της άρσης βαρών της χώρας, ωστόσο, παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιονίκης και πρώην βουλευτής έκανε το δικό του σχόλιο για τις ντροπιαστικές εικόνες από την Ολομέλεια, το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης και άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προπηλάκισαν τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Δένδια. Σε σχόλιό του στο Facebook ο πρώην βουλευτής υποστήριξε πως οι εγκληματίες έχουν θέση στη φυλακή και όχι στη Βουλή. Αναλυτικά η ανάρτηση του Πύρρου Δήμα:

«Ήθελαν να μας δείξουν, να μας θυμίσουν, πόσο «μάγκες» είναι παίζοντας ξύλο στη Βουλή. Τους ξέρουμε πλέον. Η φασιστική συμπεριφορά τους δε πρέπει να μας φοβίζει. Πρέπει να μας εξοργίζει. Καμία ανοχή σε όσους δε σέβονται τίποτα, σε όσους σηκώνουν τόσο εύκολα το χέρι, σε όσους μας πουλάνε πατρίδα χωρίς να έχουν καμία αίσθηση πόσο φθείρουν την έννοια με τη συμπεριφορά τους. Πριν δύο χρόνια ήταν ο Μίχος, σήμερα ο Κασιδιάρης, αύριο δεν πρέπει να είναι κανείς τους. Ήρθε η ώρα να τελειώσει αυτό το επικίνδυνο αστείο. Οι εγκληματίες ανήκουν στη φυλακή και όχι στα έδρανα της Βουλής.

ΥΓ: Ξέρω ότι πιθανώς αρκετοί να με βρίσουν ή να με ειρωνευτούν που δε ζω ή δουλεύω πια στη χώρα που αγαπώ. Το περιμένω. Ομως ας είναι αυτή η τελευταία τέτοια έκφραση του θυμού και του μίσους σας. Ας ξεπεράσουμε επιτέλους τις πρωτόγονες συμπεριφορές, και ας κάτσουμε να λύσουμε τα προβλήματα αυτής της χώρας ως σκεπτόμενοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το μέλλον των παιδιών τους».