Βαθμολογία

«Στις 11 Ιουνίου η φιέστα της Λαμίας...»

Αντίστροφα μετρούν στη Λαμία για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και η φιέστα προγραμματίζεται για τις 11 Ιουνίου στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Αυτό ανέφερε τη Δευτέρα (15/5) το μέλος του Δ.Σ. της φθιωτικής ΠΑΕ Δημήτρης Κυρίτσης, τονίζοντας ότι ο στόχος είναι κοντά στο να επιτευχθεί, γιατί η Λαμία είναι ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Λαμία FM-1, ο Δ. Κυρίτσης είπε: «Θεωρώ ότι φτάνουμε στο τέλος και τον στόχο. Μετά από μεγάλη και σκληρή προσπάθεια ελέω Πανουργιά Παπαϊωάννου. Μετά από 53 χρόνια που κλείνει η Λαμία τον Ιούνιο, θεωρώ ότι είναι κάτι το ανεπανάληπτο.

Μόνο θετικά έχει αυτή η ιστορία με τη Λαμία. Η άνοδος θα προσδώσει και στην πόλη άλλον αέρα και στο κομμάτι του αθλητισμού, το ποδόσφαιρο θα αναπτυχθεί και στις νεότερες ηλικίες. Γενικά το τοπικό ποδόσφαιρο έχει μόνο να κερδίσει.

Οι προσδοκίες υπήρχαν και ο πήχης είχε μπει ψηλά από την αρχή της χρονιάς, λαμβάνοντας υπ' όψιν το έμπειρο τεχνικό τιμ που ανέλαβε την ομάδα και τους παίκτες που πλαισίωσαν την προσπάθεια.

Γενικά είναι μια ομάδα η Λαμία, από την κορυφή, τον ιδιοκτήτη, το Δ.Σ., την τεχνική ηγεσία, τους παίκτες, και τον φροντιστή. Υπάρχει σοβαρότητα, υπάρχει σεβασμός, είμαστε όλοι μια οικογένεια και στα καλά και στα άσχημα αποτελέσματα.

Βαδίζουμε εντός στόχου. Μένουν τρία παιχνίδια, τα δύο εκτός έδρας και το τελευταίο στις 11 Ιουνίου στην έδρα μας με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα είναι η φιέστα».

Ενώ για το προσεχές ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σχολίασε: «Ο Άρης είναι μια ομάδα με ιστορία αδιαμφισβήτητη στην Ελλάδα. Κατά καιρούς έχει μεγαλουργήσει. Έχει τον κόσμο της, έχει την ιστορία της. Το ποδόσφαιρο όμως παίζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με 22 παίκτες».