Βαθμολογία

Play out πράξη δεύτερη

Δεύτερη αγωνιστική στα παιχνίδια των play-out στην Α' ΕΠΣΛ έχουμε την προσεχή Τετάρτη (17/5) με τις τέσσερις ομάδες να προετοιμάζονται για τις αναμετρήσεις.

Μια αγωνιστική στην οποία πολύ κομβικό θεωρείται το παιχνίδι στην Νέα Πολιτεία ανάμεσα στην Αστραπή και τον Αετό Μακρυχωρίου, ενώ στην έτερη αναμέτρηση η Αναγέννηση Καλοχωρίου θα φιλοξενήσει την Λάρισα 2012.

Ένα Μακρυχώρι το οποίο προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Καλοχωρίου και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Αστραπής προκειμένου να την κρατήσει από κάτω, αν και η τελευταία έχει το παιχνίδι με την Λάρισα 2012 που εκρεμμεί καθώς διεκόπη και ενώ προηγούνταν 2-1. Πάντως στόχος της ομάδας του Κώστα Τσότσου είναι η νίκη και η απομάκρυνση από την τελευταία θέση της κατάταξης.

Όσον αφορά το έτερο παιχνίδι το Καλοχώρι μετά το σπουδαίο "2" στο Μακρυχώρι θα προσπαθήσει για νέα νίκη που θα την φέρει στους 9 βαθμούς και θα έχει κάνει το μεγαλύτερο βήμα παραμονής στην κατηγορία. Από την άλλη η Λάρισα 2012 που έχει το παιχνίδι που διεκόπη κόντρα στην Νέα Πολιτεία θα επιδιώξει να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την έδρα της Αναγέννησης στην προσπάθεια αποφυγής της τελευταίας θέσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 2ης αγωνιστικής των play-out:

Τετάρτη 17 Μαΐου

17:30

Αναγέννηση Καλοχωρίου - Λάρισα 2012

Αστραπή Νέας Πολιτείας - Αετός Μακρυχωρίου

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Αναγέννηση Καλοχωρίου 6

2. Λάρισα 2012 2*

3. Αετός Μακρυχωρίου 1

4. Αστραπή Ν. Πολιτείας 0*

* Εκκρεμεί η απόφαση για την τύχη της αναμέτρησης των δυο ομάδων που διεκόπη και ενώ η Αστραπή νικούσε με 2-1