Βαθμολογία

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από Εργοτέλη

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (15/5) η ομάδα του Εργοτέλη με αφορμή την άριστη φιλοξενία από τον Ερμή Ζωνιανών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ευχαριστεί ολόψυχα τον ΕΡΜΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους) για την εξαιρετική φιλοξενία που επεφύλαξαν στην αποστολή της ομάδας μας κατά τον χτεσινό μεταξύ μας αγώνα.

Ό,τι και να πούμε για τα Ζωνιανά, τον Ερμή και τον Γιάννη Κάββαλο θα είναι λίγο. Στην περίπτωση τους τα λόγια είναι περιττά. Μια κουβέντα μόνο:

Όσο υπάρχουν χωριά σαν τα Ζωνιανά, όσο υπάρχουν ομάδες σαν τον Ερμή, όσο υπάρχουν ΑΝΤΡΕΣ σαν τον Γιάννη Κάββαλο και τους συνεργάτες του, το ελληνικό ποδόσφαιρο και γενικότερα η ελληνική κοινωνία θα έχουν ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο…

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που για ακόμα μια φορά ακολούθησαν την ομάδα μας σε εκτός έδρας αγώνα εντός Κρήτης. Η παρουσία τους έδωσε τεράστια ώθηση και αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές μας. Επιπλέον, έδειξαν για ακόμα μια φορά πως πρέπει να συμπεριφέρονται οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι (σε αντίθεση με κάποιους άλλους «φιλάθλους» προχτές στο Μαρτινέγκο που με τη συμπεριφορά τους αμαύρωσαν τη νίκη της ομάδας τους…). Προχωράμε ΜΑΖΙ προς την κατάκτηση του στόχου.

Είναι επίσης χρέος μας να δώσουμε συγχαρητήρια στους διαιτητές του συνδέσμου Χανίων, Κους Κασσελάκη, Πετεινάτο και Τσιλίκα, για την άψογη διαιτησία τους. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι οι ανησυχίες και οι διαμαρτυρίες μας για τον ορισμό τους αποδείχτηκαν λανθασμένες κι υπερβολικές. Ειδικά ο Κος Κασσελάκης, ο οποίος μας είχε στενοχωρήσει στον 1ο γύρο, μας απέδειξε χτες ότι επρόκειτο για ανθρώπινα λάθη και τίποτα άλλο.

Ελπίζουμε ότι η χτεσινή διαιτησία θα αποτελέσει το τέλος μιας διαιτητικής «βεντέτας» μεταξύ Ηρακλείου και Χανίων, μεταξύ συντοπιτών και φίλων, η οποία επιδιώχτηκε φέτος από κάποια «φαντάσματα» του παρελθόντος και «δοσίλογους» που δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι τελείωσαν από το κρητικό και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο…

Όσο για εμάς, έμεινε ένα τελευταίο βήμα…».