Βαθμολογία

«Είναι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας ο Γκέραρντ»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena fm 89,4 της Θεσσαλονίκης, έκανε ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για την αντίδραση του να φιλήσει το χέρι του Ευγένιου Γκέραρντ, το εάν θα συνεχίσει στον πάγκο των Κρητικών, αλλά και για τον Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«O ΟΦΗ ήταν πολύ καλύτερος. Δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν καθόλου. Θα μπορούσε να είχε καθαρίσει νωρίτερα το ματς, αλλά ήρθε αυτή η φάση στο τέλος που θα μπορούσε ο Άρης να κερδίσει το παιχνίδι.

-Ήταν απίστευτη η στιγμή με τον Γκέραρντ. Δεν περιμέναμε ότι θα είναι στο γήπεδο, γιατί έχει σοβαρά θέματα υγείας. Έχει προσφέρει τόσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας, γι’ αυτό και του φιλήσαμε το χέρι με τον Κωστένογλου. Είναι ανεπανάληπτη στιγμή. Δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και όχι διάφορα άλλα που βλέπουμε να γίνονται.

-Με αυτά που έχουμε δει, δύσκολα προλαβαίνει ο Άρης τη Λαμία. Έχει μεν τη Λαμία στην έδρα του και αν την κερδίσει θα παιχτούν πολλά στα επόμενα παιχνίδια. Ο ΟΦΗ όλα τα παιχνίδια τα χτυπάει και θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους στα τέσσερα παιχνίδια για την τρίτη θέση.

-Θα πάρω την απόφαση για το μέλλον μου μέσα στην εβδομάδα. Δε θα την πάρω συναισθηματικά, αλλά επαγγελματικά. Αν δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για να κάνεις τη δουλειά σου κάπου, καλύτερα είναι να φεύγεις.

-Για τον Ηρακλή αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους που έμεινε στην κατηγορία. Ξέρω για τα προβλήματα ενημερώνομαι. Νομίζω ότι έχω δώσει πολλά στον Ηρακλή. Αν οι προϋποθέσεις είναι καλές θα το σκεφτόμουν να επιστρέψω. Βοήθησα όσο μπορούσα και φέτος, άσχετα αν δεν άκουσα ούτε ένα ευχαριστώ. Το τι τράβηξα στην αρχή της σεζόν το ξέρω εγώ. Ο κόσμος ξέρει ποιος πρόσφερε. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να λυθούν τα προβλήματα.»