Βαθμολογία

Ισοπαλία ανόδου για Δαμασιακό

Ισόπαλη με σκορ 2-2 αναδείχθηκε σήμερα (14/5) η ομάδα του Δαμασιακού κόντρα στην Αναγέννηση Πουρναρίου για την 33η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Κώστα Καζάκη παρά το 2-2 κρατά την τύχη στα χέρια της καθώς αν την τελευταία αγωνιστική επικρατήσει στην έδρα της αδιάφορης Νεάπολης θα πανηγυρίσει την άνοδο χωρίς να αγχώνεται για τα αποτελέσματα των ισοβαθμούντων Αμπελωνιακού και Βουναίνων.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 8' άνοιξαν το σκορ με το σουτ του Λούτσου, ενώ στο 12' ο ίδιος παίκτης στάθηκε άτυχος όταν μετά από καραμπόλα και σουτ που επιχείρησε η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Ο Δαμασιακός έχασε ευκαιρίες με τους Ραπτοτάσιο και Μόκκα που πέρασαν ανεκμετάλλευτες, με το Πουρνάρι να φέρνει στο 31' το ματς στα ίσια.

Στην επανάληψη ο Δαμασιακός πίεσε για το δεύτερο τέρμα, όμως στο 64' είδε τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο 1-2. Στο 76' ο Τσιάλτας με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος πέτυχε το τελικό 2-2 δίνοντας το δικαίωμα στην ομάδα του να κρατά την τύχη στα χέρια της. Χαμένες ευκαιρίες για την νίκη έχασαν οι Λούτσος και Τσιάλτας.

Δαμασιακός (Κώστας Καζάκης): Μιγδάνης, Μπακαΐμης, Καρατζόλης, Λέτσιος Κ., Ντόκος, Τιούτιος, Τσιάλτας, Λέτσιος Σ. (56' Δούκας), Μόκκας, Λούτσος, Ραπτοτάσιος.