Βαθμολογία

Νίκη για Αμπελώνα και ζωντανές οι ελπίδες

Την νίκη με 2-0 κόντρα στην Δόξα Ραχούλας πανηγύρισε σήμερα (14/5) η ομάδα του Αμπελωνιακού για την 33η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Γιάννη Παπαδημητρίου έφτασε έτσι τους 58 βαθμούς και είναι πλέον ισόβαθμη με Δαμασιακό και Βούναινα, όμως δεν κρατά την τύχη στα χέρια της καθώς θέλει νίκη δική της κόντρα στον Αβέρωφ και απώλειες των δυο συναγωνιστών του.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο για τους γηπεδούχους που πέτυχαν δυο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο, ενώ έχασαν πολλές ακόμα ευκαιρίες συν ένα δοκάρι που είχαν.

Στο 6' το σουτ του Τσετιροκλή πέρασε σύριζα από το δοκάρι, ενώ στο 10' ο Πατρίκου βγήκε τετ-α-τετ όμως τον πρόλαβε ο αμυντικός. Τελικά ο Αμπελωνιακός άνοιξε το σκορ στο 25' με σουτ του Μπόντε μέσα από την περιοχή και το 1-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ευκαιρίες χαμένες είχαν οι Βούκιας, Πατρίκου και Αλεξόπουλος, ενώ στο 65' του σουτ του Τσετιροκλή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Ο «Τσέτε» όμως βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 70' με σουτ μέσα από την περιοχή για το τελικό 2-0.

Στο παιχνίδι έπαιξαν ως αλλαγές οι Ζυγούρης και Κατσαβός, γεννημένοι το 2001, προέρχονται από το εφηβικό και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.

Αμπελωνιακός (Γιάννης Παπαδημητρίου): Βραζιτίκος, Ψύρρας, Κωτούλας, Μεσημέρης, Παυλίδης, Αλεξόπουλος, Πατρίκου, Ιωαννίδης (87' Κατσαβός), Τσετιροκλής, Μπόντε (78' Ζυγούρης), Βούκιας (65' Αποστόλου).