Βαθμολογία

«Πληγώθηκε» στο τέλος ο Αετός Μακρυχωρίου...

Με γκολ στο 92', ο Αετός Μακρυχωρίου ηττήθηκε εντός έδρας από την Αναγέννηση Καλοχωρίου για τα play-out της Α' ΕΠΣΛ .Οι γηπεδούχοι ήταν το «αφεντικό της αναμέτρησης», καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες στον αγώνα και είχε δύο δοκάρια.

Στο 7' ο Πάσιος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το σουτ, τον πρόλαβαν όμως οι αμυντικοί και η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 25' ο ίδιος παίκτης είχε κάθετο δοκάρι. Στο 27' ο Τζίκα Ι. είχε επίσης κάθετο δοκάρι. Στο 38' ο Νικολαίδης έκανε το σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Μαρδάνης και το νέο σουτ από τον Πάσιο έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί. Στο 42' ο Τζίκα έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι. Στο 80' ο Αετός θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα, όταν το κόρνερ εκτέλεσε ο Κίος, την κεφαλιά πήρε ο Γκαμπέτας και εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ ο Μαρδάνης. Στο 89' σε θέση τετ α τετ βρέθηκε ο Πάσιος, έκανε το σουτ, όμως ο Μαρδάνης πάλι «κατέβασε ρόλα». Στο 92' σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων έγινε το 0-1.

Δείτε τη σύνθεση με την οποία αγωνίστηκε ο Αετός Μακρυχωρίου :

Γιάννης Μπουρνάκας: Μπαταβάνης, Χριστιανίδης, Τίκος, Δάσσιος, Αργύρης, Μάντζαρης, Παυλόπουλος, Τζίκα Ι (60' Φουσίκας), Νικολαϊδης (72' Θεοχάρης), Πάσιος