Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Ιστορική μέρα για τον Απόλλωνα»

Περιχαρής εμφανίστηκε, και πως να μην ήταν εξάλλου, ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Τηλυκράτη Λευκάδας που πιστοποιήσε την μαθηματική άνοδο της ομάδας στην Football League.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής χαρακτήρισε ιστορική την σημερινή μέρα για τον Απόλλωνα, αναφέρθηκε στην σκληρή καθημερινλη δουλειά που έφερε και το επιτυχές αυτό αποτέλεσμα και συνεχάρη τους παίκτες, τους συνεργάτες του, αλλά και τον πρόεδρο Παναγιώτη Μαντζανά.

Τον τελευταίο τον ευχαρίστησε και για την δυνατότητα που του έδωσε να εργαστεί στον Απόλλωνα και ευχήθηκε ακόμα καλύτερες ημέρες για την λαρισινή ομάδα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Θεοδοσιάδη:

«Μια μεγάλη μέρα σήμερα για μας, μέσα από την καθημερινή δουλειά, την εργατικότητα πετύχαμε κάτι που για πολλούς ήταν δύσκολο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαντζανά, τους συνεργάτες μου, αλλά φυσικά και τους παίκτες καθως αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Δικαιώθηκαν οι κόποι μας, η ομάδα πανάξια είναι στη Β' Εθνική, συγχαρητήρια σε όλους και εύχομαι ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Ιστορική μέρα για τον Απόλλωνα, τη Λάρισα, το λαρισαϊκό ποδόσφαιρο, η ομάδα κατόρθωσε να αλλάξει κατηγορία και αυτό να είναι οδηγός και για την επόμενη ημέρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μαντζανά που μου έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψω στην ομάδα, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και είναι κάτι σημαντικό για μένα. Συγχαρητήρια και πάλι και εύχομαι ακόμα καλύτερες μέρες για τον Απόλλωνα».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ