Βαθμολογία

Την νίκη ο Ηρακλής, την αγωνία τα Βούναινα (PICS)

Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε σήμερα (14/5) η ομάδα των Βουναίνων κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας στο γήπεδο της Νεάπολης για την 33η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Μια ήττα που πλέον φέρνει την ομάδα του Λάζαρου Αγγλόπουλου σε θέση που δεν οδηγεί στην άνοδο ισόβαθμη με Δαμασιακό και Αμπελωνιακό στους 58 βαθμούς, με την άνοδο αυτή τη στιγμή να πηγαίνει στην ομάδα του Δαμασίου. Πολύ καλύτερος ο Ηρακλής στο σημερινό (14/5) παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο είχε την υπεροχή και την κατοχή και δίκαια έφτασε στο τελικό 3-1.

Πρώτη καλή στιγμή στο 25' για τους γηπεδούχους με τον Γκιουρσάνη να κάνει το πλασέ και την μπάλα να περνά άουτ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη άνοιξε το σκορ. Μπορεί ο Ζεϊμπέκης αρχικά να απομάκρυνε με τρομερή εκτίναξη το πολύ καλό πλασέ του Μπάρδα, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο στο δυνατό σουτ του Σουλτούκη που πήρε το ριμπάουντ και πέτυχε το 1-0.

Στην επανάληψη η ομάδα των Βουναίνων προσπάθησε για το 1-1 χωρίς να έχει καλή εικόνα μέσα στο γήπεδο, κάτι που πέτυχε στο 70' όταν ο Γκομοσίδης έβγαλε σέντρα και ο Τσανάς εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουση του Ντιντή με ωραίο σουτ έφερε το ματς στα ίσια.

Παρά το 1-1 ο Ηρακλής έδειξε καλύτερη εικόνα και έφτασε κοντά στο 2-1 στο 76' με την κεφαλιά του Μπάμη να περνά πάνω από την εστία του πορτιέρο των Βουναίνων, όμως έξι λεπτά αργότερα ο Μιστάκου με σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι, ωστόσο στην επαναφορά ο Σουλτούκης με σουτ έκανε το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε λίγο πριν το 90' ο Μιστάκου με πλασέ.

Διαιτησία: Γεωργίου (Στεργίου, Δημεράς)

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Ντιντής, Μπάμης, Φορτομάρης, Πατσής, Λιάνος, Μπάρδας (80' Δραγατσίκης), Κυρίτσης, Μιστάκου, Σουλτούκης, Γκιουρσάνης, Κατσής (85' Κυριάκος).

Βούναινα (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Ζεϊμπέκης, Κουτής (70' Μουτζάνας), Μερτζανίδης Η., Φαρμάκας (85' Σάλτας), Χατζηλιάδης Γ., Τσαπράζης Σ., Χριστοδούλου Κ., Γκομοσίδης, Τσανάς, Καζάνι Γ. (86' Τσαπράζης Κ.), Πρισακάρου.

Σημ: Τα Βούναινα πήραν ακριβώς αυτό που τους άξιζε με την εικόνα που παρουσίασαν και η ήττα τους δικαιώνει απόλυτα.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ