Βαθμολογία

«Για να μείνω χρειάζεται οργάνωση»!

Το ντέρμπι με τον Άρη περνά σε δεύτερη μοίρα μετά τις ρουκέτες που… εξαπέλυσε ο Νίκος Παπαδόπουλος στο τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο προπονητής της κρητικής ομάδας αφού τόνισε πως το τελικό 1-1 δεν συμφέρει κανέναν, στη συνέχεια μίλησε για το τι χρειάζεται να γίνει για να συνεχίσει στην ομάδα του Ηρακλείου. Αναλυτικά:

Για το ματς: «Δύο πολύ μεγάλες ομάδες έπαιξαν σήμερα (13/5). Είχαμε την πρωτοβουλία και ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Έγινε ένα… τρελό ματς. Χάσαμε φάσεις σημαντικές. Είχαμε και άγχος και έλλειψη καθαρού μυαλού, αλλά και επιπολαιότητα. Ισοφαριστήκαμε και στο τέλος θα μπορούσαμε να χάσουμε το ματς. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Το αποτέλεσμα δεν συμφέρει καμία ομάδα».

Για τον λόγο που ήθελαν τη νίκη: «Εμείς θέλαμε να βγούμε τρίτοι για την αξιοπρέπεια και το πρεστίζ. Συνεχίζουμε και όπου φτάσουμε. Η ομάδα μου άξιζε την νίκη».

Για τις συνθήκες του ματς και τι χρειάζεται να γίνει για να μείνει στον ΟΦΗ: «Είχε πάρα πολλή ζέστη σήμερα. Αν ήμασταν πιο σοβαροί θα πετυχαίναμε και δεύτερο γκολ. Αγαπώ τον ΟΦΗ και το έχω αποδείξει. Δεν θα μείνω όμως με το συναίσθημα. Χρειάζεται όραμα. Μία λέξη σκέφτομαι συνέχεια: Οργάνωση. Έχω μιλήσει ξεκάθαρα με την Διοίκηση και αν υπάρξουν οι προϋποθέσεις θα μείνω. Χρειάζεται οργάνωση. Ο ΟΦΗ πρέπει να φύγει από αυτή την κατηγορία».