Βαθμολογία

Τεμπέλης: «Να προχωρήσω ως παίκτης, αλλά και ως γυμναστής»

Ντεμπούτο για τον Παναγιώτη Τεμπέλη της Πελασγιώτιδας στο σημερινό (13/5) παιχνίδι της ομάδας του με τον Αστέρα Μελισσοχωρίου. Ο παίκτης της «Πέλας», που προέρχεται από το εφηβικό τμήμα του συλλόγου, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός καθώς πέρασε στην αναμέτρηση στο 80' αντί του Γκότζου και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε δηλώσεις στο athleticlarissa που ανέφερε ότι θα πρέπει να προχωρήσει τόσο ως παίκτης, όσο και ως γυμναστής, χαρακτήρισε πολύ ωραίο το σημερινό παιχνίδι, ενώ ανέφερε και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της «Πέλας». Αναλυτικά τα λεγόμενα του νεαρού στόπερ:

«Είμαι ευχαριστημένος από τις ακαδημίες της Πέλας, γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή Θάνο Κουτσαφτίκη, αλλά και τον Κιό Τσίμο. Σήμερα έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ήθελε πολύ δύναμη και μου άρεσε γιατί είχε ρυθμό και ψυχή. Οφείλω σαν παίκτης να προχωρήσω, αλλά και σαν γυμναστής. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα μου την Πελασγιώτιδα».

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ