Βαθμολογία

Νίκη και τώρα play-off για τον Αστέρα Μελισσοχωρίου (PICS)

Την νίκη με σκορ 3-1 πανηγύρισε σήμερα (13/5) ο Αστέρας Μελισσοχωρίου απέναντι στην Πελασγιώτιδα για την 26η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Σπύρου Μούτσιου με την νίκη αυτή έφτασε τους 52 βαθμούς κάτι που της δίνει το δικαίωμα να παίξει την άνοδο της στην Α1 ΕΠΣΛ μέσω των αγώνων play-off καθώς την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός Χειμαδίου νικούσε την Προοδευτική Ανάβρας και της στερούσε το δικαίωμα εισόδου στους αγώνες διαβάθμισης. Την απευθείας άνοδο πήρε η ομάδα της Μελίας.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Αστέρας ήθελε μόνο τη νίκη, η Πέλα ήταν αυτή που προηγήθηκε, νωρίς μάλιστα, βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους. Όμως παρά το γρήγορο 0-1 η ομάδα του Μελισσοχωρίου ήταν καλύτερη, είχε την κατοχή, την υπεροχή και πέραν των τριών τερμάτων δημιούργησε και έχασε και άλλες ευκαιρίες.

Πάντως όπως αναφέραμα, η Πελασγιώτιδα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς, μόλις στο 5', όταν ο Χαραλάμπους από αριστερά έκανε την σέντρα και ο Μότσης με κοντινό σουτ πέτυχε το 0-1 με το Μελισσοχώρι πάντως να μην επηρεάζεται από το γκολ αυτό και να ψάχνει άμεσα το 1-1.

Έτσι τρία λεπτά αργότερα καλό δυνατό σουτ του Λιάγκα πέρασε άουτ, ενώ με την συμπλήρωση του ημιώρου η ομάδα του Σπύρου Μούτσιου έφτασε στο 1-1 όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Χατζή ο Ζαφειρίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίχτυα και έφερε την ισορροπία στην αναμέτρηση.

Στο 35' ο Χατζής, που είχε περάσει δέκα λεπτά νωρίτερα αντί του τραυματία Αγγελούλη Λ., έκανε σουτ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Ζαφειρίου στο 40' ύστερα από σέντρα του Σδράλη Β. Οι γηπεδούχοι απείλησαν εις διπλούν για το 2-1 πριν το ημίχρονο.

Αρχικά στο 42' καλό σουτ του Νούσια έδιωξε σε κόρνερ η άμυνα της Πέλας, ένα κόρνερ από το οποίο χάθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία με το σουτ πάλι από τον Νούσια που απομάκρυνε σε νέο κόρνερ ο Μπήτρας με το 1-1 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης το καλοκτυπημένο φάουλ του Λιάγκα έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και στο 55' ο Χατζής με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στον Αστέρα. Με την συμπλήρωση 70 λεπτών οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ όταν από δυνατό βολέ του Κουκούτση η μπάλα από την διεκδίκηση την τσίμπησε ο Νούσιας που την πέρασε πάνω από το Μπήτρα για να διαμορφώσει το 3-1.

Διαιτησία: Διαμαντής (Παπαγιαννόπουλος, Λανάρα).

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Σπύρος Μούτσιος): Κουκούτσης, Βαλώζος, Γουργιώτης, Λόζος (75' Καραπέτσας), Αβδουλάς, Αγγελούλης Λ. (25' λ.τ. Χατζής), Σδράλης Β., Μπογιατζής, Ζαφειρίου, Λιάγκας (68' Τζεμολάρι), Νούσιας.

Πελασγιώτιδα Λάρισας (Βασίλης Δραγατσίκης): Μπήτρας (70' λ.τ. Ξίξας), Μαροσούλης, Γκότζος (80' Τεμπέλης), Γκαραβέλας, Κιός Σ., Γιαλαλής, Γκαραβέλης Β., Κατράνας, Μότσης (83' Γκαραβέλης Θ.), Δαμασιώτης, Χαραλάμπους.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ