Βαθμολογία

Μοναδικοί απόντες Τελάντερ, Λουντ στο Παναθηναϊκό

Ολοκληρώθηκε σήμερα (13/5) με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης στο Κορωπί η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής (14/5) αναμέτρησης με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 1η αγωνιστική των play-off.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο τεχνικός των "πράσινων" Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε και την αποστολή για την αναμέτρηση στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι εδώ και καιρό απόντες Τελάντερ, Λουντ. Όλοι οι υπόλοιποι δίνουν κανονικά το παρών και έτσι ο Εβρίτης τεχνικός έχει την ευχέρεια να παρατάξει τη καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά αυτή θα είναι με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Κουλιμπαλί, αριστερά τον Χουλτ και δίδυμο στο κέντρο άμυνας οι Μολέδο, Κουτρουμπής. Αμυντικά χαφ οι Ζέκα, Κουρμπέλης, με τους Εμποκού και Βιγιαφάνιες σε ρόλο εξτρέμ, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Μπεργκ, Κλωναρίδης με τον τελευταίο να έχει πιο ελεύθερο ρόλο.

Αναλυτικά την αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι: Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουλιμπαλί, Μέστο, Μαρινάκης, Χουλτ, Κουτρουμπής, Μολέντο, Ευαγγέλου, Ρέις, Κουρμπέλης, Ζέκα, Π. Βλαχοδήμος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Λέτο, Μολίνς, Χατζηγιοβάνης.