Βαθμολογία

«Χ»άνεται η άνοδος για Άρη

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Άρη με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 30ης αγωνιστικής της Football League.

Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από ένταση ανάμεσα σε παίκτες των δυο ομάδων το τελικό 1-1 τους αφήνει με πικρή γεύση, ειδικά τον Άρη που βλέπει πλέον σαν ακατόρθωτο όνειρο την άνοδο στην Super League.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 29' με σουτ του Μιλοσάβλιεβ, ενώ επτά λεπτά αργότερα ένταση ανάμεσα σε Τάτο, Νάστο, Μπούρμπο και Παντίδο, όταν σε αντεπίθεση του Άρη και κράτημα του Νάστου στον Τάτο αυτός απάντησε με κτύπημα. Ο ρέφερι Θάνος απέβαλε τον Παντίδο του ΟΦΗ και το Μπούρμπο του Άρη.

Ο Άρης γλίτωσε την ήττα στο 72' όταν ο Καπνίδης με κεφαλιά πέτυχε το 1-1 και ενώ οι Κρητικοί τελείωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Μάνου στο 89'.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Παντίδος, Κομεσίδης (62′ λ.τ Άντουκορ), Νάστος, Χαντί (38′ Όστοϊτς), Μπόατενγκ, Όγκμποε, Μιλοσάβλιεβ (70′ Μάνος), Βουό.

Άρης (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Ρόβας (46′ Καράμπελας), Ντούνης, Πίτου Γκαρσία (67′ Μπαργκάν), Ίλιτς, Τάτος, Παυλίδης (67′ Καπνίδης).