Βαθμολογία

Ένταση στο ΟΦΗ - Άρης (video)

Άναψαν τα αίματα πριν τη σέντρα του ντέρμπι στο «Γεντί Κουλέ». Πιάστηκαν στα χέρια οι υπεύθυνοι ασφαλείας του ΟΦΗ και του Άρη.

Με αρκετή ένταση άρχισε το σημερινό ντέρμπι στην Κρήτη. Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα όταν αρπάχτηκαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας των δύο ομάδων. Οι οπαδοί του Άρη βρέθηκαν στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ» παρά την αρνητική εισήγηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, με την έγκριση-εισήγηση της αστυνομίας και προμηθευόμενοι τις προσκλήσεις που έχουν στη διάθεσή τους οι φιλοξενούμενες ομάδες, περίπου 30 φίλοι των «κίτρινων» βρέθηκαν στη θύρα 6. Το γεγονός αυτό έφερε αναταραχή με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια οι υπεύθυνοι ασφαλείας των δύο ΠΑΕ, ενώ υπήρξε σύλληψη ενός ανθρώπου του Άρη.

Ένταση και στον αγωνιστικό χώρο όταν Τάτος, Νάστος, Μπούρμπος και Παντίδος κυριολεκτικά έπαιξαν ξύλο. Όλα ξεκίνησαν από μια αντεπίθεση του Άρη στο 34′ και κράτημα του Νάστου στον Τάτο που απάντησε με χτύπημα.

Το γεγονός αυτό έκανε το παιχνίδι ροντέο καθώς ακολούθησαν συμπλοκές μεταξύ παικτών του ΟΦΗ και του Άρη. Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και οι Μπούρμπος, Παντίδος με άγριες διαθέσεις με αποτέλεσμα να γίνει χαμός στον αγωνιστικό χώρο.

">http://

Ο ρέφερι Θάνος διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι και απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τους Μπούρμπο και Παντίδο, ενώ τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τους Νάστο και Τάτο.

πηγή: mikriliga.com