Βαθμολογία

Η αποστολή της γυναικείας ομάδας της ΑΕΛ για την πρόκριση

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ εν όψει του αυριανού (14/5) αγώνα των «βυσσινί» κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας, για την 3η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Νίκος Γκαλίτσιος αφού είδε να μην αντιμετωπίζει κάποιο επιπρόσθετο πρόβλημα, πέρα από τα γνωστά, επέλεξε και πήρε στην αποστολή τις παρακάτω 18 αθλήτριες.

Δείτε αναλυτικά τις παίκτριες που πλαισιώνουν την αποστολή της ομάδας:

1. Ακριβούλη Παναγιώτα
2. Βλασιάδου Παναγιώτα
3. Γαγάρα Άννα
4. Γκατζογιάννη Γλυκερία
5. Κόλλια Χριστίνα
6. Κούκου Παναγιώτα
7. Λόγου Φαίδρα
8. Μπελμέζα Ξένια
9. Μπούμπα Μαριάννα
10. Νάση Ζωή
11. Πουρλιώτη Μαρίνα
12. Σακελάρρη Σοφία
13. Σκοτεινιώτη Γεωργία
14. Σπυροπούλου Μαρία
15. Σρετένοβιτς Γιοβάνα
16. Σωτηριάδη Παναγιώτα
17. Τσούκα Ρομίνα
18. Χριστοφορίδη Μαρία

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Αλκαζάρ στις 16:30 και θα είναι νοκ-άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί ημίωρη παράταση και αν και πάλι δεν υπάρξει νικητής θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στην ουσία σε ένα πρόωρο τελικό του θεσμού, τον νικητή της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Άρη, στην Θεσσαλονίκη.

Η ΑΕΛ αν και έχει πολύ δύσκολο έργο, θα τα δώσει όλα για την πρόκριση απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας η οποία τερμάτισε 2η στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας μόλις δύο ήττες και τις δύο από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για ακόμα μία φορά αναμένεται μία συναρπαστική αναμέτρηση και ο κόσμος που θα βρεθεί στο Αλκαζάρ για να απολαύσει «όμορφο ποδόσφαιρο».