Βαθμολογία

Νικόλαρος: «Eρχόντουσαν στημένοι για να κάνουν επεισόδια»

Άνω κάτω έχει γίνει η Σπάρτη, με τον πρόεδρο Δημήτρη Νικόλαρο να παραιτείται την Παρασκευή (12/5), ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο τεχνικός των Λακώνων Σωτήρης Αντωνίου.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες πήγαν εξοργισμένοι στα γραφεία της ΠΑΕ για το θέμα των χρημάτων που έχουν λαμβάνειν, με τον Δ. Νικόλαρο να αναφέρει σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ότι τους πρότεινε διακανονισμό, για να τους κατηγορήσει ότι σκόπιμα δεν τον δέχθηκαν γιατί θέλουν να αναλάβει άλλος την ομάδα.

Αναλυτικά, ο υπό παραίτηση πρόεδρος της Σπάρτης δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΙΟΝΙΑΝ: «Σήμερα 12 Μαΐου στα γραφεία της Σπάρτης έγιναν έκτροπα. Έκανα μια προσπάθεια να δώσω λύσεις στα προβλήματα που γνωρίζει όλος ο κόσμος. Οι λύσεις ήταν δύο, να πάρουν όλα τα λεφτά που τους ανήκουν, μετρητά το 30% και τα υπόλοιπα με διακανονισμό. Ο διακανονισμός που έγινε σήμερα ήταν για να πληρωθούν δύο δόσεις στις 6/6 και 28/6, δηλαδή μέσα στις προθεσμίες που γράφουν τα συμβόλαιά τους.

Αυτοί οι παίκτες που ήρθαν σήμερα στα γραφεία, μάλλον και είναι η γνώμη μου, από κάπου ερχόντουσαν στημένοι για να κάνουν επεισόδια και να μη δεχτούν τον διακανονισμό. Δεν νομίζω ότι τα συμφωνητικά που τους έδωσα να υπογράψουν ότι υπήρχε θέμα. Ένα θέμα το οποίο υπήρχε στο καταστατικό θα λυνόταν την Τρίτη. Δεν δέχτηκαν καμία συμβιβαστική λύση και έκαναν φασαρία στα γραφεία της Σπάρτης, χωρίς να υπάρχει λόγος.

Θέλω να υπάρχει νηφαλιότητα και η ομάδα να πάει στις Σέρρες να παίξει και Δευτέρα, Τρίτη να βρεθεί μια λύση. Εγώ έκανα ό,τι ήταν και απ' ό,τι φαίνεται δεν θέλουν οι παίκτες να δώσουν λύση γιατί θέλουν να αναλάβει κάποιος άλλος».

">http://