Βαθμολογία

Καραμούτης: «Του χρόνου ακόμα καλύτερη χρονιά για τον Αετό...»

Στο Athleticlarissa.gr μίλησε ο πρόεδρος του Αετού Αμυγδαλέας Χρήστος Καραμούτης, ο οποίος αναφέρθηκε στη φετινή χρονιά της ομάδας του, τις επιλογές που έκανε τη φετινή χρονιά, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει έναν συνολικό απολογισμό της τριετής «θητείας» του στον Αετό Αμυγδαλέας.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Τη φετινή χρονιά όταν ξεκινήσαμε την προετοιμασία της ομάδας, πίστεψα πως θα είχαμε πολύ καλή τύχη, διότι διαθέταμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Βγάλαμε όλη την ποιότητα μέσα στο γήπεδο και η ομάδα κατέκτησε την πέμπτη θέση στη βαθμολογία. Η θητεία μου στον Αετό Αμυγδαλέας έχει διαρκέσει τρία χρόνια. Από τον πρώτο χρόνο είχα πει όταν ανέλαβα πρόεδρος ότι θα αλλάζαμε κατηγορία από την Α1 στην Α το πετύχαμε και τη δεύτερη σωθήκαμε, έστω και στο τέλος αφού είχαμε να ανταγωνιστούμε πολύ καλές ομάδες. Η φετινή χρονιά ηταν το κερασάκι στην τούρτα, καθώς θα μπορούσαμε να μπούμε και στα πλέι οφ αν δεν χάναμε δύο παιχνίδια με διαφορά ενός γκολ. Είναι η πρώτη χρονιά στην ιστορία του Αετού Αμυγδαλέας όπου για όλη τη σεζόν έμεινε ο ίδιος προπονητής και αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε πως στο παρελθόν δεν καταφέρναμε ενώ ανεβαίναμε στην Α τοπική κατηγορία να παραμείνουμε.

Εγώ από τη φύση μου είμαι ενας άνθρωπος που έχω εγωισμό και πάντα θέλω να πετυχαίνω τους στόχους μου. Δεν έχω μαλώσει ποτέ με κανέναν από τη διοίκηση και γενικότερα με τους αντιπάλους των ομάδων. Αν κάποια φορά στεναχώρεσα κάποιον, θέλω να ζητήσω συγνώμη. Πιστεύω πως αυτά τα τρία χρόνια διδάξαμε φιλοξενία,ήθος, χαρακτήρα και ποιότητα σαν ομάδα. Σκέφτομαι να παραμείνω και τη φετινή χρονιά, αφού η ίδια η ομάδα μου δίνει το κουράγιο να συνεχίσω. Του χρόνου θα μεγαλώσει η διοίκηση έτσι ώστε να προσφέρουν και άλλοι άνθρωποι και να βοηθήσουν και οικονομικά. Θα παραμείνει ο κύριος κορμός της ομάδας και με κάποιες πινελιές θα προστεθούν παίκτες. Έτσι ώστε του χρόνου να πάμε για κάτι καλύτερο. Του χρόνου πιστευώ ότι δικαιούμαστε βάσει σχεδιασμού να κάνουμε καλύτερη πορεία. Γίνονται ενέργειες όσον αφορά το γήπεδο από το Δήμο Λάρισας για να αποκτήσει αυτόματο πότισμα και εν συνεχεία να έχει και καινούρια αποδυτήρια.

Η χθεσινή αναμέτρηση του φιλικού ανάμεσα στους παλαίμαχους και της κύριας ομάδας του Αετού Αμυγδαλέας, δεν έχει προηγούμενο. Πάνω από 100 ατομα, από μικρά παιδιά μέχρι και μεγάλοι, παρευρέθησαν στο γήπεδο αφού όλοι τους βλέπουν τους αγώνες σαν γιορτή του ποδοσφαίρου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το χωριό μας έχει 130 κατοίκους και μια ομάδα στην Α1. Ήταν η ομάδα μας αυτή όπου έσπασε και το αήττητο του Αχιλλέα Φαρσάλων που τον κερδίσαμε στην έδρα μας. Όταν κάποιος προσπαθεί, είναι ταπεινός και μέσα από συλλογική προσπάθεια γίνεται καλύτερος. Σίγουρα ο θεός στο τέλος τον δικαιώνει. Το πρωτάθλημα ηταν καλύτερο από το περσινό φέτος. Του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερο γιατί θα υπάρχουν ισοδύναμες ομάδες. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου και ακόμα για τον κόσμο που καταφέραμε να γυρίσει στο γήπεδο και να μας αγαπάει και να μας στηρίζει.»