Βαθμολογία

«Μέχρι εδώ ήταν, αποχωρώ από τον Τσικλητήρα!»

“Βόμβα” αποχώρησης από τον Τσικλητήρα Πύλου ρίχνει ο πρόεδρος της ομάδας Τάσος Καραλής με αποκλειστικές δηλώσεις του στο «sport365», λίγα μόλις 24ωρα μετά την εξασφάλιση της παραμονής των κοκκινόμαυρων στην Γ’ Εθνική!

Ο ισχυρός άνδρας του Πυλιώτικου συλλόγου μετά από τρία χρόνια παραμονής στον προεδρικό θώκο της ομάδας αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος στην γενική συνέλευση η οποία θα συγκληθεί το προσεχές διάστημα και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο στον σχηματισμό νέας διοίκησης η οποία θα τρέξει άμεσα την ομάδα!

“Η κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί και ιδιαίτερα η απαιτητική σε όλα τα επίπεδα φετινή χρονιά με έχουν κουράσει. Έδωσα μαζί με λίγους ανθρώπους μεγάλη μάχη υπό αντίξοες συνθήκες για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που θέσαμε εξ΄ αρχής και η προσπάθεια στέφθηκε από επιτυχία. Όλα αυτά τα χρόνια έζησα μεγάλες στιγμές με την ομάδα. Πρωταθλήματα, Κύπελλα, μεγάλες νίκες και επιτυχίες. Ο Τσικλητήρας έφτασε στις μεγαλύτερες διακρίσεις της ιστορίας του. Προσωπικά όμως έφτασα πλέον στα όρια μου. Διέθεσα όλο τον χρόνο που μπορούσα στην ομάδα η οποία αποτέλεσε την προτεραιότητά μου, σε βάρος μάλιστα των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων. Πλέον όμως έχω εξαντληθεί και οικονομικά. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος μόνος να σηκώνει όλο αυτό το βάρος. Δεν γίνεται…”, ξεσπάει ο Τάσος Καραλής.

Οι εξελίξεις στον σύλλογο της Πύλου θα είναι άμεσες και τα προσεχή 24ωρα η διοίκηση αναμένεται να γνωστοποιήσει την ημερομηνία της γενικής συνέλευσης. “Θα τρέξουμε τις διαδικασίες ώστε να γίνει γρήγορα η συνέλευση. Εκεί περιμένω να δω και τους ενδιαφερόμενους και ιδιαίτερα όλους όσοι άσκησαν κριτική στην παρούσα διοίκηση. Να δούμε ποιοί θα είναι αυτοί που θα βγούν μπροστά και θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον…”, αναφέρει ο Τάσος Καραλής βγάζοντας μια πικρία για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε.

Αυτό που ωστόσο σπεύδει να διευκρινίσει είναι πως θα τα τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, κυρίως δηλαδή τις οφειλές προς του ποδοσφαιριστές και θ’ αφήσει την ομάδα “καθαρή”.

“Έχω πει και στα ίδια τα παιδιά πως δεν υπάρξει καμία εκκρεμότητα. Όλα θα τακτοποιηθούν όπως πρέπει και έχουμε συμφωνήσει, χωρίς παρέκκλιση. Θα υπάρξουν άμεσα θετικές εξελίξεις και σ΄ αυτό το θέμα”, ξεκαθαρίζει ο πρόεδρος του Τσικλητήρα.