Βαθμολογία

Κούγιας: «Πρώτος στόχος ο Χρήστος Αγρόδημος...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο οποίος αποκάλυψε το όνομα του Λαρισαίου ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ που αποτελεί τον ΠΡΩΤΟ στόχο των «βυσσινί».

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Αγρόδημο, τον αμυντικό χαφ του Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά φέτος με τη Λαρισινή ομάδα.

Ο Χρήστος Αγρόδημος γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου 1995. Είχε αγωνιστεί και στις ακαδημίες της ΑΕΛ, ενώ συνάμα και με τη φανέλα του Οικονόμου Τσαριτσάνης αλλά και του Τυρνάβου.

Όπως αποκάλυψε ο «ισχυρός άνδρας» των «βυσσινί», τόσο ο ίδιος, όσο και ο κ. Πάους μαζί με τον Ηλία Φυντάνη, έχουν προσωπική γνώμη για τον Χρήστο Αγρόδημο.

Αποκάλυψε πως έχουν συμφωνήσει σε όλα μαζί του και υπάρχει μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό του.

Συνάμα, τόνισε πως είχε εντυπωσιαστεί από την απόδοση του στα φιλικά παιχνίδια που πραγματοποίησε η ΑΕΛ κόντρα στον Απόλλων Λάρισας.

Παράλληλα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αποκάλυψε ότι βλέπει θετικά την πιθανή επάνοδο του Βαγγέλη Μόρα, με τον οποίο είχε συνομιλήσει και πέρυσι, ωστόσο θα πρέπει να υπάρξει σύγκλιση στο οικονομικό σκέλος. Ανεξάρτητα βέβαια από την τεράστια εκτίμηση που τρέφει ο ίδιος για τον αδαμάντινο χαρακτήρα και τις ποδοσφαιρικές περγαμηνές του διεθνή Λαρισαίου στόπερ.

Εκπλήξεις όμως περιελάμβανε και η αναφορά του κ. Κούγια στα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου. Δήλωσε λοιπόν​ ότι στην Ανατολική κερκίδα θα τιμώνται προς 100 € και στα πέταλα 50 €, δίνοντας ουσιαστικά τη δυνατότητα στους οπαδούς της ομάδας να παρακολουθούν τον κάθε αγώνα με 5 και 2,5 € αντίστοιχα. Στη δυτική κερκίδα, με εξαίρεση τα VVIP, οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται από 150 έως 200 €, ενώ τα παιδικά θα έχουν έκπτωση 50%. Σύμφωνα πάντα με τον κ. Κούγια, τα διαρκείας θα κυκλοφορήσουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Τέλος, αναφέρθηκε στη φετινή προετοιμασία που θα ξεκινήσει στις 28 Ιουνίου και η τοποθεσία του κυρίως σταδίου θα ανακοινωθεί το Σάββατο (13/5). Υπάρχουν σκέψεις για Ελλάδα αλλά και εξωτερικό, ωστόσο βαρύνουσα σημασία δίνεται στη δυνατότητα διεξαγωγής φιλικών με σημαντικούς αντιπάλους.