Βαθμολογία

Πολλά «μπράβο» στον Αετό Αμυγδαλέας (PICS)

Φιλικό παιχνίδι έγινε την Πέμπτη (11/5) ανάμεσα στους Παλαιμάχους του Αετού Αμυγδαλέας και την τωρινή ομάδα στο γήπεδο του χωριού.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα του Αετού Αμυγδαλέας κατάφερε φέτος να κάνει μία σπουδαία χρονιά και να τερματίσει στην 5η θέση της βαθμολογίας στην Α’ ΕΠΣΛ. Αρκετοί φίλαθλοι έδωσαν το παρόν. Το αποτέλεσμα του φιλικού έληξε 3-3. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ντάνταλης.

Αντίπαλοι για αυτό το παιχνίδι ήταν ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Καραμούτης και ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Λιάπης. Τα γκολ για τους Παλαίμαχους σημείωσαν ο Νάκος, ένα αυτογκόλ και ο Μπουκουβάλας. Για τους Νέους σκόραραν: Κουρούκας (2), Δημητρέλης.

Παλαίμαχοι: Μπέλτσος, Καραμούτης Γ., Ανδριανόπουλος Ν., Σιούτας Σ., Καούνας, Πολύζος Δ., Μητράκας, Μπουκουβάλας Α., Ευαγγελούλης Σ., Καραμούτης Χ. Έπαιξαν και οι: Μαλλιάρας, Οικονόμου Β., Μακρίδης, Παζάρας Γ., Παζάρας Ν., Οικονόμου Γ., Σιούτας Δ., Παπακωστούλης Γ., Μητράκας Γ., Καραγούσιος.

Νέοι: Κωνσταντίνου, Ευαγγελούλης, Σιούτας Δ.Σ., Κουρούκας, Λιάπης, Ανυφαντής, Καρβούνης, Δημητρέλης, Αντωνόπουλος, Μπακαβέλος, Γραμμένος. Έπαιξαν και οι: Ανδριανόπουλος, Πρίφτης, Πίρε, Σάρα, Μπουκουβάλας Β.

Ακολούθησε δείπνος…

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα ακολούθησε δείπνος στην ταβέρνα του Σιούτα Σ. στο χωριό και ήταν καλεσμένοι οι Παλαίμαχοι, η ομάδα καθώς και φίλαθλοι και κάτοικοι του χωριού. Πλούσιο το γεύμα αφού οι σούβλες πήραν φωτιά. Σύσσωμη η διοίκηση με τον προπονητή και τους παίκτες και όλοι χαρούμενοι με την επιτυχημένη σεζόν.

Ο πρόεδρος κ. Χρήστος Καραμούτης πήρε το λόγο στο βήμα και ευχαρίστησε όλους μέσα από την καρδιά του και κυρίως τον προπονητή και τους παίκτες για την ανταγωνιστική ομάδα που επέδειξαν τη φετινή χρονιά και δήλωσε πως του χρόνου θα μεγαλώσει το ρόστερ της ομάδας. Μάλιστα ξεκίνησαν από τώρα να γίνονται συζητήσεις με παίκτες έτσι ώστε η ομάδα να βρίσκεται σε υψηλότερη θέση.