Βαθμολογία

Οι εκλογές στην ΕΠΣΛ παίρνουν αναβολή…

Την Πέμπτη (11/5) είχε οριστεί συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ που θα καθόριζε την ημερομηνία σύγκλησης της γενικής συνέλευσης για να εκλέξουν τα σωματεία τη νέα διοίκηση. Αυτό δεν κατέστη δυνατό, αφού οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως στα γραφεία της ΕΠΣΛ δεν υπήρχε πλειοψηφία, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λάρισας Ζήση Γρηγορίου να ματαιώνει λίγο πριν το μεσημέρι την συνεδρίαση του Δ.Σ. και πλέον όλα είναι στον αέρα!

Όπως προκύπτει βάσει του καταστατικού θα έπρεπε να μεσολαβήσουν 21 μέρες για την σύγκληση της γενικής συνέλευσης, αφού η θητεία του Ζήση Γρηγορίου ολοκληρώνεται στις 2 Ιουνίου. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν δεν μπορεί να γίνει συνέλευση σύμφωνα με όσα αναφέρει το καταστατικό διότι πρέπει οι υποψηφιότητες να κατατεθούν 20 μέρες πριν και να έχουν και απόσπασμα ποινικού μητρώου.

Όλα αυτά όμως μάλλον είναι μόνο η αρχή, αφού την Πέμπτη (11/5) θα έπρεπε να επικυρωθούν οι βαθμολογίες για τα πλέι οφ και πλέι άουτ στην Α’ ΕΠΣΛ, κάτι που δεν έγινε! Να θυμίσουμε πως οι συγκεκριμένοι αγώνες ορίστηκαν να ξεκινήσουν την προσεχή Κυριακή.

Μακάρι αυτή η καθυστέρηση να μην στοιχήσει περισσότερο στις ομάδες του νομού μας…