Βαθμολογία

Φιλική ήττα για Τηλυκράτη από τον ΠΑΣ Γιάννινα (video)

Την ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε το απόγευμα της Τετάρτης (10/5) ο Τηλυκράτης Λευκάδας από τον ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλική αναμέτρηση στο νησί του Ιονίου με αφορμή την συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση των Λευκαδιτών.

Ο Τηλυκράτης, που είναι ο προσεχής αντίπαλος του Απόλλωνα Λάρισας την Κυριακή (14/5 17:00) γνώρισε την ήττα από τους Ηπειρώτες σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε προώρα λόγω του σοβαρού τραυματισμού του τερματοφύλακα του "Άγιαξ" της Ηπείρου Νίκου Κολιοφούκα που έπεσε άτσαλα στο χορτάρι μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του με συνέπεια να υποστεί ελαφρά διάσειση και να χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Αγωνιστικά ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε στη νίκη, με δυο γκολ του Άντι Λίλα με πέναλτι στο 37', το οποίο προήλθε από ανατροπή του Κοροβέση από τον Καραγκούνη και με κεφαλιά στο 50', πριν μειώσουν οι γηπεδούχοι στο 65' στο τελικό 1-2 με τον Μπαλί στην φάση που τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας των Ηπειρωτών, με τον διαιτητή Ζιώγα να διακόπτει το παιχνίδι.

Στο ημίχρονο του αγώνα τιμήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, τον οποίον βράβευσε ο αντιπρόεδρος του Τηλυκράτη, Βασίλης Πετράκης. Ο πρόεδρος του Τηλυκράτη Λευκάδας, Τριαντάφυλλος Βλάχος, βράβευσε τον προπονητή Γιάννη Πετράκη και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα που προσέφερε και τις υπηρεσίες του για δύο χρόνια ως παίκτης-προπονητής του Τηλυκράτη Λευκάδας, Αλφρέδο Γκλασμάνης, αφού είχε φύγει από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τιμήθηκε από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Τηλυκράτη Λευκάδας, που τον βράβευσαν με αναμνηστικό ρολόι και μία ανθοδέσμη.

">http://

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Μακρυγιάννης, Καταγής, Πολυχρονάκης, Ιασωνίδης, Περιστέρης, Ορφανός, Κτενάς, Παπαδόπουλος, Σιδέρης, Καλογέρης.

Έπαιξαν και οι: Μπαλί, Κοντογιάννης, Τσάκαλος, Βασιλείου, Γεωργάκης, Μπουρδούβαλης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Κολιοφούκας, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Μαυροπάνος, Λίλα, Κοζορώνης, Τζουλί, Μασούρας, Σιφναίος, Βιδάλ, Κοροβέσης.

Έπαιξαν και οι: Αντιμάντε, Καρανίκας, Γαρουφαλιάς, Παπαδόπουλος Κ., Ζάιρο, Γιάκος, Ακόστα, Λιάπης.