Βαθμολογία

Μένει στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ

Με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο θα πορευθεί η ΑΕΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού το βράδυ της Τετάρτης (10/5) ο Ισπανός προπονητής ενημερώθηκε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ότι η συνεργασία τους θα συνεχιστεί.

Παρών στη συνάντηση των δύο ανδρών ήταν και ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Μηνάς Λυσάνδρου, με τον Ίβηρα τεχνικό να μαθαίνει ότι ενεργοποιείται η ρήτρα για την ανανέωση του συμβολαίου του εν όψει της επόμενης σεζόν.

Η απόφαση Μελισσανίδη φανερώνει ότι άπαντες στην Ένωση είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τον Χιμένεθ και υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, ώστε να «χτίσει» την ΑΕΚ της περιόδου 2017-18.

Η επισημοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών δεν θα αργήσει να έρθει και οι υπογραφές αποτελούν κάτι εντελώς τυπικό, αφού θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι οικονομικές λεπτομέρειες για τη νέα σεζόν ήταν από την αρχή συμφωνημένες σε συμβόλαιο, από τη στιγμή δηλαδή που επέστρεψε στον πάγκο ο άλλοτε κόουτς της Σεβίλλης, αλλά ο «Δικέφαλος» θα αποφάσιζε αν θα ενεργοποιούσε την οψιόν του +1.

Κάτι που έγινε, λοιπόν, ενώ είναι σαφές ότι για το θέμα είχαν ενημερωθεί τόσο ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς όσο και ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Η παραμονή Χιμένεθ δείχνει βέβαια και τη στήριξη του Μελισσανίδη, παρά την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας και με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν αποδώσει άσχημα στην ήττα από τον ΠΑΟΚ, ενώ έρχεται στην καταλληλότερη στιγμή, αφού την Κυριακή (14/5) αρχίζουν τα πλέι οφ.

Φυσικά, μπαίνει τέλος και στα σενάρια που ήθελαν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Τέλος, στην κουβέντα των τριών ανδρών έγινε αναφορά σε όλα τα θέματα που απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.