Βαθμολογία

Σφαιρόπουλος: «Έγινε απλά το 1-0»

Ο Ολυμπιακός απέδειξε ποιος είναι το αφεντικό στη σειρά με τον Άρη, κάνοντας με μεγάλη άνεση το 1-0 στις νίκες. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, ενώ εστίασε στην γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Ιωάννη Παπαπέτρου, υπογραμμίζοντας πως δεν είναι κάτι το σοβαρό. Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Μπήκαμε αρκετά συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πως ο Άρης είναι μία καλή ομάδα. Μας δημιούργησε προβλήματα που χρειάστηκε να τα λύσουμε. Βρήκαμε λύσεις σε άμυνα και επίθεση και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Ήμασταν εξαιρετικοί στην άμυνα. Δεχτήκαμε μόλις 54 πόντους και 7 στην τρίτη περίοδο.

Μου άρεσε που αλλάζαμε την μπάλα με ταχύτητα. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Είχαμε καλές συνεργασίες, παίξαμε ομαδικά. Αξίζαμε την νίκη. Μίλησα και στους παίκτες στα αποδυτήρια. Έγινε απλά το 1-0. Δεν μετράνε οι διαφορές, αλλά οι νίκες. Ανοίξαμε το σκορ και έγινε απλά το 1-0. Ο Άρης είναι καλή ομάδα, έχει καλούς παίκτες και θα θελήσει να αντιδράσει. Περιμένουμε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει».

Για την διάρκεια στην απόδοση που είχε ο Ολυμπιακός: «Είναι σημαντικό πως είχαμε διάρκεια. Μου άρεσε που ανεβάζαμε την απόδοση μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες».

Για τον τραυματισμό του Παπαπέτρου: «Δεν είχα καταλάβει πως ήταν σοβαρό το χτύπημα. Ήταν μία δύσκολη στιγμή, είναι καλά ο Ιωάννης, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, θα είναι κοντά στην ομάδα μας»

Από την πλευρά του ο Έρικ Γκριν υπογράμμισε: «Ήταν ένα εξαιρετικό ματς. Ξεκινήσαμε κάπως αργά, αλλά μετά βρήκαμε ρυθμό. Συνολικά κάναμε πολλά καλά πράγματα. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς, γιατί όταν πάμε στην έδρα τους θα είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Δεν είμαι συγκεντρωμένος στο Φάιναλ-4, σκέπτομαι μόνο τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη ματς στην έδρα του Άρη. Όταν θα έρθει η ώρα θα σκεφτώ και το Φάιναλ-4».