Βαθμολογία

Κούγιας: «Η ΑΕΛ θα πάρει πρώτη την αδειοδότηση»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας στον Αρένα FM σχετικά με την διαδικασία της αδειοδότησης, τον Άγγελο Αναστασιάδη και την ΑΕΛ. Αναλυτικά τι δήλωσε:

Αναφορικά με τις άδειες: «Κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει με τις άδειες, θα μάθουμε τις επόμενες μέρες. Η ΑΕΛ θα πάρει πρώτη την αδειοδότηση, όλες μου οι ομάδες δεν είχαν ποτέ προβλήματα και είναι υποδείγματα οικονομικής διαχειρίσεως. Όταν έφυγα εγώ από την Παναχαϊκή είχε φορολογική ασφαλιστική, είχε εξοφλήσει, έπαιζε πάντα στην Φούτμπολ Λιγκ και είχε 25 δικούς της ποδοσφαιριστές. Μέσα σε ένα χρόνο από όταν έφυγα, κατέρρευσε και αυτή την στιγμή έχει τεράστιο πρόβλημα».

Πόσα χρήματα έχει βάλει ο Αλέξης Κoύγιας στην ΑΕΛ; «Αυτό δεν θέλω να το πω. Άμα μάθουν τα παιδιά μου τι κάνω θα με αποκληρώσουν. Αυτό που μου αρέσει να κάνω, είναι να παίρνω ομάδες διαλυμένες και να τις παραδίδω χωρίς χρέη. Τα Γιάννινα είχαν 14 εκ. ευρώ χρέη τότε και τα παρέδωσα καθαρά και με 25 παίκτες. Την ΑΕΛ την πήρα χωρίς ούτε έναν παίκτη, με μεγάλα χρέη, στην Β’ Εθνική και με 15 καταγγελίες ποδοσφαιριστών με προσφυγές ».

Αναφορικά με τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Καταρχήν δεν απολύθηκε αλλά παραιτήθηκε, δεν τον έδιωξα ποτέ. Ήθελε να βοηθήσει τους δυο βοηθούς του, όλοι θα έφευγαν αφού έφυγε αυτός. Ένας άνθρωπος σαν τον Αναστασιάδη με τα χρήματα που έχει βγάλει στην ζωή του και την ιστορία που έχει στον ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι άσχημο να διεκδικεί  200.000 ευρώ, από μια ομάδα που ξέρει ότι δεν έχει έσοδα και πληρώθηκε μέχρι το τελευταίο 50άρακι».

Για τον Ιβάν Σαββίδη και την επίθεση στην Νέα Δημοκρατία: «Ήταν ιδιαίτερα ατυχής η επιλογή του να κάνει κρίσεις υπέρ ενός κόμματος και εις βάρος ενός άλλου κόμματος. Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστια κοινωνική δύναμη, είναι η ομάδα της προσφυγιάς, η ομάδα των Ποντίων. Πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός, ασχολήσου καλύτερα με την παναγία της Σουμελά… Ο Σαββίδης είναι έξυπνος άνθρωπος, νομίζω ότι έχει καταλάβει το λάθος του και θα το διορθώσει».