Βαθμολογία

Survivor: Το τρελό σενάριο αποχώρησης!

Το βράδυ της Δευτέρας ολόκληρη η Ελλάδα έχει στηθεί μπροστά από την τηλεόρασή της προκειμένου να μάθει ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση. Βαλαβάνη, Κοκκινάκης και Λάουρα ψηφίζουν τον Μπο, όμως Χρανιώτης, Ντάνος και Μπο ψηφίζουν με αγωνιστικά κριτήρια την Λάουρα. Ισοβαθμία. Τι μας μένει λοιπόν; Δύο παίκτες με ασυλία και δύο ακόμα που αναγκαστικά βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Το κοινό στην χώρα μας συνειδητοποιεί απότομα ότι η Βαλαβάνη είναι υποψήφια και ξαφνικά επικρατεί πανζουρλισμός. Άλλοι ανοίγουν σαμπάνιες, άλλοι πετάνε πίτσες και σουβλάκια στον αέρα και άλλοι ανάβουν μέχρι και καπνογόνα στο σαλόνι του σπιτιού τους!

Μερικοί πιο τολμηροί ανέβηκαν στον Λυκαβηττό με απώτερο σκοπό να ακουστούν οι κανονιοβολισμοί της 28ης Οκτωβρίου στις 7 Μαΐου. Απέτυχαν αφού υπήρχε καλή φύλαξη. Όπως και να έχει, το concept το κατάλαβες.

Ο πιο μισητός χαρακτήρας από όσους είχαν μείνει στο νησί είχε πέσει στα χέρια του λαού που διψάει για αίμα. Μέχρι και την ώρα (19.32) που γράφονται αυτά τα λόγια, οι Έλληνες ζούσαν σε ρυθμούς Ευρυδίκης.

Το twitter έχει πάρει φωτιά με τους Έλληνες ψηφοφόρους να σκίζονται για το ποιος θα στείλει μήνυμα σε ποιον προκειμένου κανείς να μην στείλει υπέρ της Ευρυδίκης και να φύγει από το παιχνίδι.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες το μελαχρινό κορίτσι παραμένει. Και θα βγει το ξανθό. Πως έγινε αυτό; Καλή ερώτηση… Μπορεί ο κόσμος να είδε τη στεναχώρια του Ντάνου όταν κατάλαβε ότι ο «άγγελος» του την κάνει με ελαφρά και να τον υποστήριξε.

Αν το κάνατε αυτό κορίτσια ξεχάστε τον τον Σκιαθίτη. Σας τον έφαγε ήδη η Βαλαβάνη. Και πλέον θα έχουν περισσότερο χρόνο μεταξύ τους, αφού όταν φύγει η κολλητή της, θα πέσει πάνω του. Κι αυτός θα ανοίξει τη φτερούγα του και δεν θα την απαρνηθεί ποτέ. Κι ας τον πρόδωσε σε τόσες ψηφοφορίες... 

onsports.gr