Βαθμολογία

Δικαίωμα στην ελπίδα για Αμπελωνιακό

Ζωντανός στην μάχη για την τρίτη θέση που οδηγεί στην Α' ΕΠΣΛ παρέμεινε η ομάδα του Αμπελωνιακού που επικράτησε στην έδρα του Ατρόμητου Αγίων Αναργύρων με 2-1 για την 32η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Γιάννη Παπαδημητρίου με τη νίκη αυτή έφτασε τους 55 βαθμούς και είναι στο -3 από την τρίτη θέση που βρίσκονται τα Βούναινα και ισόβαθμη με την Μελιβοία, σε ένα ματς που πέραν των δυο τερμάτων είχε δοκάρι, αλλά και άλλες ευκαιρίες.

Με την συμπλήρωση των πρώτων δέκα λεπτών στην αναμέτρηση από το σουτ του Μπόντε η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων, ενώ στο 18' η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσετιροκλή ανάγκασε τον τερματοφύλακα των Αγίων Αναργύρων να αποκρούσει δύσκολα, ενώ το ίδιο έκανε και στο 30' στην κεφαλιά του Μπόντε.

Πάντως δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στο 35' με το σουτ του Μπόντε μέσα από την περιοχή να καταλήγει στα δίχτυα του για το 0-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Ο Ατρόμητος έφτασε στο 1-1 με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, όμως άμεσα ο Αμπελωνιακός ανέκτησε το προβάδισμα όταν στο 65' ο Κωτούλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-2.

Αμπελωνιακός (Γιάννης Παπαδημητρίου): Βραζιτίκος, Πατρίκου (60' Κόκκινος), Κωτούλας, Αλεξόπουλος, Παυλίδης, Δαλακώνης, Ψύρρας, Μπούκιας (75' Μεσημέρης), Ιωαννίδης, Τσετιροκλής, Μπόντε (88' Αποστόλου).