Βαθμολογία

Τεσσάρα για Δαμασιακό και στο -1 από την άνοδο

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα (10/5) η ομάδα του Δαμασιακού που επικράτησε με 4-2 στο Κιλελέρ της ομώνυμης ομάδας για την 32η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Κώστα Καζάκη ήταν καλύτερη στο ματς και ήδη από το ημίχρονο ήταν μπροστά με 0-2, ενώ δεν πτοήθηκε καθόλου από την ισοφάριση του Κιλελέρ φτάνοντας σε δυο ακόμα τέρματα για το τελικό 4-2 που την φέρνει στους 57 βαθμούς και στο -1 από την άνοδο.

Το σκορ για τον Δαμασιακό άνοιξε ο Λούτσος στο 22' με σουτ, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Ραπτοτάσιος με κεφαλιά έκανε δυο τα τέρματα της ομάδας του με το 0-2 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη το Κιλελέρ με τέρματα στο 68' και στο 75' έφτασε στο 2-2, όμως ο Δαμασιακός ήταν αποφασισμένος για την νίκη.

Έτσι μετά τις χαμένες ευκαιρίες των Μόκκα και Ραπτοτάσιου, στο 83' ο Καρατζόλης με κεφαλιά έκανε το 2-3 για να διαμορφώσει το τελικό 2-4 στο 90' ο Μόκκας με σουτ.

Δαμασιακός (Κώστας Καζάκης): Μιγδάνης, Μπακαΐμης, Νάκας (55' Ντόκος), Μόκκας, Λέτσιος Κ., Δούκας (78' Λέτσιος Γ.), Τσιάλτας, Καρατζόλης, Ραπτοτάσιος, Λούτσος, Λέτσιος Σ. (82' Βίδρας Θ.).